23
september

Tečaj Masaža 5-ih Kontinentov z Marušo Potokar

Organizira: Maruša Potokar
Kdaj: 23. septembra ob 9:30 do
24. septembra 2023 ob 17:00
Kje:
Prispevek:Cena tečaja 540,00 eur, Ob prijavi vplačate kavcijo 140 € ostalo pa lahko poravnate na prvi dan tečaja oz. nas kontaktirajte, v kolikor bi želeli plačilo v obrokih.
Organizira:Maruša Potokar
Kontakt:marusapotokar@gmail.com | 040 276 227 | Maruša Potokar | www.marusapotokar.com

17 ogledov

Masaža 5-h Kontinentov ima sposobnost sinergičnega združevanja več svetovnih tehnik, saj združuje masažo, aromaterapijo in energijo.


To je globalni energijski tretma za uravnoteženje, ki omogoča, da se ponovno povežete z izvorom in svojo življenjsko energijo.


To je neverjeten pristop, s katerim lahko izboljšate svoje življenje in vitalnost ter se ponovno povežete s svojim telesom.
S to masažo razstrupite svoje telo, se znebite starih travm in spominov ter poživite svoje telo.Omogoča, da energija užitka in življenja (libido) prosto teče in vam omogoča, da ste bolj živi.


To je tudi izjemna priložnost za poklicno pot. Kot praktikant lahko nato postanete certificiran učitelj in imate priložnost usposabljati prihodnje praktikante ter poskrbeti, da je to koristna dejavnost.


Kaj je masaža petih kontinentov?


Gre za tretma, ki združuje energijo reikija ali magnetizma ali dostopa do Zavesti in združuje različne vrste masaž različnih kultur in izvora (lomi lomi, kalifornijska, švedska, tuina, akupresura, ajurvedska).
Uporabljajo se pripravki eteričnih olj, specifični za različne faze. Prva priprava je namenjena razstrupljanju. Drugi pa je bolj namenjen sprostitvi, revitalizaciji in spodbujanju imunskega sistema.


Gre za terapevtsko metodo magnetizma in reikija v kombinaciji z zelo močno, počasno in globoko masažo celega telesa, ki omogoča pretok življenjske energije neposredno v telo. Gre za masažni postopek, povezan z notranjo zdravilno energijo osebe in univerzalno energijo, s katerim se vitalna sila (kundalini) nežno dvigne vzdolž telesa in hrbtenice, da se sprosti velika količina te moči v srcu.


Ta postopek biodinamične masaže prebudi naravne procese samozdravljenja z razbremenitvijo obremenjujočih čustvenih spominov in toksinov.


Kot psihoterapija za telo omogoča celoten obnovitveni in iniciacijski razvoj, ki odpira telesni spomin, postopoma čisti stare travme in pušča prosto pot energiji užitka in življenja (libidu).Ta metoda prinaša impresivno telesno in duševno sprostitev.


Postopoma omogoča povrnitev velike samozavesti in nove vitalnosti, povrnitev samospoštovanja, velikega občutka miru, veselja do življenja in predvsem harmonizacijo čustvenih bremen, ki blokirajo našo energijo. Pripravki s svetimi rastlinami, ki se uporabljajo v ajurvedi in eterična olja pri tem tretmaju so razporejeni sorazmerno glede na merila faz.

Zakaj je masaža petih kontinentov najboljša masaža na svetu?


Masaža M5C ima zaradi lastne energije, ki izhaja iz razvoja in pristopa njenih sekvenc, sposobnost sinergijskega združevanja več svetovnih tehnik, saj združuje masažo, aromaterapijo in energijo magnetizma.
Z očesom sokola, tigra ali zmajevega nohta nas M5C potopi v Azijo, bogato s tehnikami, kot sta shiatsu in tuina, ki z energijskimi meridiani poskrbijo za večje ravnovesje telesa.


Če nadaljujemo s tehnikami havajske masaže Lomi-Lomi, kar pomeni "edinstvena/deviška masaža", M5C ponuja tudi življenjske učinke "valov", ki celotno telo preplavijo z blagodejno sprostitvijo. Od turške masaže, ki jo ponujajo v kopelih, z milom, strokovnjaki energično in dinamično zgrabijo roke in noge z zelo učinkovitim in sproščujočim učinkom. Ajurvedski dotiki in potovanje po čakrah nas popeljejo v Indijo, kjer imajo marme in energijske točke svoje pravo mesto v M5C. M5C, ki je seveda ukoreninjen v mišični podlagi in anatomskih oznakah telesa, je videti kot švedska masaža.
Moč M5C je v kombinaciji vseh teh tehnik v ritmu in energiji srca, ki 1000-krat okrepi njihove učinke. Ko ljubezen prenaša svoje sporočilo v svet in v neskončnost, delimo svojo strast do masaže petih kontinentov z rokami in srcem.
Spoznajte učinkovite postopke in masaže, ki jih nudi Masaža 5-ih Kontinentov.
Namenjena je splošni populaciji.


Masaža petih kontinentov je neverjetna mešanica masaž, ki poživijo vaše telo in življenje.


Tečaj je primeren za vse. Predhodno znanje ni pogoj za udeležbo na tečaju. Vse se naučite in usvojite tehniko na tečaju.


Kratek video: https://www.youtube.com/watch?v=SziYGgFtBKM&t=39s

Masaža petih kontinentov prinaša osvežitev in sprostitev tako za maserja kot za stranko. Je tudi izjemna poslovna priložnost ter neverjetna spodbuda za vaše telo in vaše odnose.


Z dvodnevnim tečajem postanete praktik Masaže 5-ih Kontinentov.


Cena:
540 eur


Kaj prejmete: 
- barvni priročnik z postopki 
- dostop do videa


Urnik tečaja: 
23.9.2023 začetek ob 9:30 h - do okvirno 16 h ( vmes odmor po dogovoru za kosilo )
24.9.2023 začetek 9.30 - 17.00h ( vmes odmori tudi po dogovoru za kosilo )
Lokacija: Ljubljana
Ostali termini tečajev: www.marusapotokar.com/dogodki

 


Ker je število mest na tečaju omejeno, upoštevamo prijavo na tečaj šele takrat, ko vplačate tečajnino ali vsaj vpisnino 7 dni prej. Ob prijavi vplačate kavcijo 140 € ostalo pa lahko poravnate na prvi dan tečaja oz. nas kontaktirajte, v kolikor bi želeli plačilo v obrokih.


PS: V kolikor vam ta termin ne ustreza nas kontaktirajte in vprašajte po ostalih možnostih

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Maruša Potokar Licencirana učiteljica Federacije Masaže 5-ih Kontinentov in Vibecodes ter Access Consciousness facilitatorica Access Bars

Nalagam...