4
marec

TEMELJI z Barbaro in Margarete na Dolenjskem

Organizira: Barbara Klaus
Kdaj: 4. marca ob 10:00 do
7. marca 2022 ob 17:00
Kje:
Prispevek:Odrasli 1100€* Odrasli, ki ponavljajo TEMELJE 550€ Otroci od 16 do 17 let 550€ Otroci do 15 let Brezplačno v spremstvu svojih staršev/skrbnikov, Nastanitev Apartma Gaby, 23€+TT na dan na osebo
Organizira:Barbara Klaus
Kontakt:barbara.klaus@gmail.com, 040730558, www.mojaizbirakreira.si

53 ogledov

NOVI in PRVI skupni TEMELJI z CF Barbaro Klaus  in CF Margarete Gallowitsch
 
Tokrat se vračmo na lokacijo, v katero sva se z Margarete zaljubili na lanskoletni delavnici s konji. Tudi letos bova imeli CHCR delavnico pri njih in to od 23. do 24. aprila, a pred tem pa sva se odločili, da prvič skupaj odvodiva seminar Temelji.
 
 
Zato res prisrčno vabljeni na to dogodivščino, kjer prejmete še veliko več kot samo napredni seminar Temelji, vsa orodja in priročnik, temveč še energijo in prisotnost konj in magičnost narave in čudovite gostitelje.
 
Ob lepem vremenu bo večino seminarja potekalo zunaj in med konji in kakšen doprinos je vse skupaj lahko pri spreminjanju naših prepričanj in odpiranju novim možnostim in postavljanju vprašanj in novih izbir.
 
Zaradi načina izvajanja tokratnih Temeljev je možno sodelovanje le v živo in nič online.
 
Tečaj TEMELJI je zasnovan tako, da vam omogoči, da spremenite karkoli in vse, kar bi radi spremenili v svojem življenju.
 
Dobili boste celo paleto orodij, ki vam bodo omogočila, da razbijete temelje omejitev, iz katerih tako pogosto delujemo, in zgradite nove temelje, temelje neomejenih možnosti, tako da lahko začnete ustvarjati življenje, ki si ga resnično želite.
 
Kaj si želite? Kje bi radi bili drugačni? Bi radi več veselja? Več zabave? Več lahkotnosti? Bi se radi zjutraj zbudili z občutkom hvaležnosti… srečni, da ste na planetu?
 
Karkoli je za vas, je mogoče.
Na tisoče ljudi po vsem svetu si je ustvarilo življenje, ki si ga želijo, z uporabo preprostih in pragmatičnih orodij Access Consciousness®, s katerimi se boste seznanili na seminarju Temelji.
 
Vse se lahko spremeni.  Vse je mogoče.  Vprašanje je, ali boste to izbrali?
 
Največja moč je sposobnost spreminjanja in preoblikovanja česar koli in vsega.
 
 
Za nastanitev si lahko izberete veliko lokacij v bližnji okolici, vam pa ob prijavi pošljemo različne namige in možnosti, ki so na voljo.
 
Cena seminarja Temelji za Slovenijo, ki je 80% država je 1100€ in če seminar ponavljate znotraj obdobja enega leta je cena 550€.
 
Za otroke do 15 leta je seminar brezplačen in za tiste od 16 do 17 leta je polovična cena. Seveda če pridejo v spremstvu ene odrasle osebe.
 
 
 
Facilitatorki
Barbara Klaus
Tel.: +386 40730558
Mail: barbara.klaus@gmail.com
 
in
 
Margarete Gallowitsch, MSc+43 664 51 28 125
margarete.gallowitsch@im-fluss-des-lebens.at
 
Povezava za registracijo: https://bit.ly/3n5KLH9
 
Po prijavi prejmete tudi navodila in več informacij glede nastanitve in različnih možnosti drugih aktivnosti v času Temeljev.
 
Objem in lepo pozdravljeni
Barbara & Margarete


PREDPOGOJ ZA UDELEŽBO:
opravljena Access Bars delavnica (ki lahko jo opravite tudi pri meni)


Investicija v TEMELJE:
Udeleženec Investicija za Slovenijo 80% država
Odrasli 1100€*
Odrasli, ki ponavljajo TEMELJE 550€
Otroci od 16 do 17 let 550€
Otroci do 15 let Brezplačno v spremstvu svojih staršev/skrbnikov.

 

Seminar vodim Barbara Klaus CF, Maestro, ASP, CFMW, facilitatorka – izvajalka Access Bars®, Access Body procesov, ESSE in Access Facelift tretmajev, opravljene imam tudi Access Consciousness™ seminarje, Access Foundation, 3 Day Body Class, ESB, COP, SOP in mnoge, mnoge druge. 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Življenje me vodi vedno bolj k sebi in jaz mu veselo sledim. Vse bolj srčno sledim svojim sanjam in ob tem neizmerno uživam. Sem prišla do tega, da...

  |  mojaizbirakreira.si

Nalagam...