29
september

Terapevtska joga in meditacija - Maribor

Organizira: Tempelj Harmonije
Kdaj: 29. septembra ob 19:30 do
29. septembra 2023 ob 21:00
Kje:
Prispevek:25 ÔéČ za prijave do 15. 9. 2023 (za kasnej┼íe prijave velja redna cena 44 ÔéČ)
Organizira:Tempelj Harmonije
Kontakt:info@tempelj-harmonije.com ali 031 609 408 (Irena); ve─Ź info: www.tempelj-harmonije.com

15 ogledov

Terapevtska joga je celovit sistem obnovitvene, ne┼żne joge, dihalne tehnike, zavedanje izdihanega zraka, samomasa┼że, ÔÇťhands-on healingÔÇŁ in vodene meditacije, ki ustvarja izku┼ínjo globoke sprostitev, kjer se lahko pri─Źne naravno zdravljenje. Je zelo meditativna izku┼ínja, ki ponuja prilo┼żnost za korak stran od ÔÇťzasedenostÔÇŁ zunanjega sveta in dostop do globlje modrosti, ki se nahaja v nas samih. Prednost terapevtske joga je v tem, da so njeni blagodejni u─Źinki primerni za vsakogar, za najbolj utrujene, nefleksibilne, kakor tudi za najbolj gib─Źne ter da je dostopna tudi tistim, ki okrevajo po po┼íkodbi.

Pri tej tehniki ne bomo izvajali intenzivnih in aktivnih vadb ter drznih gibov, ampak bo vse potekalo umirjeno. V posameznih terapevtskih polo┼żaji nizke intenzivnosti bomo podprti z vzglavniki (uporabili bomo razne rekvizite, udobne blazine, predmete in odeje, ki ne┼żno podpirajo telo) in tako bomo po─Źivali dalj ─Źasa (obi─Źajno od 5 do 20 minut). To nam bo omogo─Źalo, da se lahko popolnoma sprostimo in ┬╗odvr┼żemo┬ź vse svoje skrbi, kar se poznalo predvsem na spro┼í─Źenem in olaj┼íanem telesu in obrazu. Privo┼í─Źite predvsem sebi globoko regeneracijo in sprostitev ter najdite ponoven stik sami s sabo.

V tem procesu je klju─Źno, da smo v prostoru, kjer se lahko ┬╗varno┬ź sprostimo in ozdravimo vse ni┼żje aspekte sebe, vsa neprijetna ob─Źutja znotraj sebe, ki so do sedaj spala v nas samih, sedaj pa si ┼żelijo na ÔÇťplanoÔÇŁ z namenom zdravljenja. Na┼ía edina naloga v tem procesu je, da se globoko sprostimo in prepustimo ob─Źutkom dovolimo, da gravitacija in blazine naredijo svoje.

Kaj nam ponuja terapevtska joga:
- Osvobaja in odpravlja energijske po┼íkodbe in blokade, nastale zaradi vpliva vsakodnevno izpostavljenim dejavnikov, (dolgotrajnim ali ekstremnim ─Źustvenim izpostavljanju stresa, skrbi, jeze, strahu, ┼żalosti), neustrezne prehrane, preobremenjenosti, fizi─Źne aktivnosti, ipd.
- Omogo─Źa telesu, da se odpre in spo─Źije.
- Umiritev in uskladitev vseh na┼íih teles (fizi─Źnega, mentalnega, ─Źustvenega in svetlobnega).
- Vra─Źanje odpornosti, preto─Źnosti, vitalnosti, kreativnosti.
- Preto─Źnost meridiano (energetskih kanalov), po katerih nemoteno te─Źe Qi (energija).
- Spro┼í─Źa, revitalizira in harmonizira ter s tem prepre─Źi proces nastajanja bolezni (spro┼í─Źanje zakr─Źenosti, raztezanje vezivnega tkiva, vratu, ramen, zategnjenosti, ki nastajajo pri pogoji, ─Źe veliko sedimo).
- Deluje lahko preventivno (krepi imunski sistem) ali rehabilitacijsko.

Na prav posebno popotovanje, kjer bomo zdru┼żili terapevtsko jogo in meditacijo vas vabim v petek, 29. 9. 2023, ob 19.30 uri v Mariboru. To─Źna lokacija bo znana naknadno.

Priporo─Źam udobna topla obla─Źila in da pred vadbo ne zau┼żijete prete┼żke hrane. S sabo prinesete podlogo za jogo ali blazino in dva pov┼ítra ter stekleni─Źko vode. ┼átevilo mest je omejenih, ker ┼żelim, da se vam posvetim v ÔÇťcelotiÔÇŁ.

Energijska izmenjava: 25 ÔéČ za prijave do 15. 9. 2023 (za kasnej┼íe prijave velja redna cena 44 ÔéČ).┬á

Obvezne prijave: info@tempelj-harmonije.com ali na telefonsko številko 031 609 408 (Irena). 

Ve─Ź informacij na spletni strani: www.tempelj-harmonije.com

DOGODEK JE ┼ŻE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Najdi svojo pot nazaj k svojemu srcu ~ Find your way back to your heart

Nalagam...