6
december

Terapevtska vaja: Praktično srečanje terapevtov Sorensensistema

Kdaj: 6. decembra ob 17:00 do
6. decembra 2023 ob 20:00
Kje:
Prispevek:Prispevek za praktično strokovno srečanje je 50 EUR za zgodnje prijave do teden dni pred srečanjem. Kasneje velja cena 70 EUR.
Organizira:Nataša Kos Križmančič
Kontakt:obrazna.refleksoterapija@gmail.com, obraznarefleksoterapija.si

26 ogledov

6. decembra bo med 17:00 in 20:00 uro potekalo izkustveno srečanje terapevtov Sorensensistem, na katerem si boste terapevti izmenjali terapije, usvojili dodatne veščine, prejeli strokovne nasvete ter izmenjali mnenja in tako izpilili delo na svojih strankah ter preverili učinkovitost lastnih terapij.

Z vami bom vodja edine avtorizirane šole obrazne refleksoterapije v Sloveniji, ki letos praznuje 10 let uspešnega delovanja, Šole obrazne refleksoterapije Sorensensistem™ in licencirana učiteljica metode v Sloveniji in širši regiji, NATAŠA KOS KRIŽMANČIČ.

Z refleksoterapijo se ukvarjam že preko 15 let, svoje izjemne izkušnje in znanja sem in jih še vedno nabiram tako doma kot v tujini, kjer se urim pri najboljših refleksologih in terapevtih sveta. 

Znanje, ki ga svojim učencem, (BODOČIM) refleksoterapevtom predajam preko ŠOLE, pripada 40 letnim izkušnjam in


Namen terapevtske vaje

Namen srečanja je, da pod mojim strokovnim izpeljete celotno terapijo na drugem udeležencu srečanja, si terapijo izmenjate in si podelite mnenja ter predloge. Vaja bo potekala pod mojim mentorstvom, kar pomeni, da bom intenzivno vključena v proces vašega dela, ob tem vam bom pomagala razrešiti potencialne dileme in odgovoriti na vaša vprašanja.

Komu je terapevtska vaja namenjena
Terapevtska vaja je namenjena vsem terapevtom Sorensensistema, ki ste opravili katerokoli izobraževanje ali seminar za samostojno delo s strankami ter po opravljenem izpopolnjevanju prejeli certifikat.

CENA:

Prispevek za praktično strokovno srečanje je 50 EUR za zgodnje prijave do teden dni pred srečanjem. Kasneje velja cena 70 EUR.

Plačilo prispevka je možno v gotovini ob pričetku srečanja.

VEČ INFORMACIJ:
www.obraznarefleksoterapija.si/prakticno-srecanje-terapevtov-sorensensistema

PRIJAVA:
www.obraznarefleksoterapija.si/prakticno-srecanje-terapevtov-prijava-2

DODATNA VPRAŠANJA: obrazna.refleksoterapija@gmail.com

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

Nalagam...