30
november

Terapevtsko meditativni oddih v osrčju Bohinja

Organizira: Tempelj Harmonije
Kdaj: 30. novembra ob 10:00 do
1. decembra 2019 ob 16:00
Kje:
Prispevek:(za 2 dni) 199,00 € za prijave do 15. 12. in vključuje nastanitev, polpenzion, celoten program (terapevtska joga, šamanska popotovanja, zvočne kopeli, meditacije). Dodaten popust za vse naše stranke 10% in 15% v primeru, da s sabo pripeljete še koga.
Organizira:Tempelj Harmonije
Kontakt:janiofavalon@gmail.com ali 068 150 781 (Jani) ALI – info@tempelj-harmonije.com ali 031 609 408 (Irena). Več si lahko preberete na spletni strani: www.tempelj-harmonije.com

45 ogledov

NOV DATUM: 25. 1. - 26. 1. 2020

Vabim vas, da se nam pridružite na čudoviti lokaciji v osrčju Gorenjskega Bisera na prav posebni oddih. To bo vikend, kjer bomo prebujali svojo intuicijo, spoznavali terapevtska orodja ter se seznanili s praktično uporabo le teh. Jesen je čas pobiranja sadov in čas osebne inventure na vseh nivojih. Prihaja čas, ko se narava počasi odpravlja k počitku, živali si pripravljajo zalogo za mrzle zimske dni, ravno tako se pripravljamo tudi mi sami. Za nami je energijsko zelo turbulentno leto in zato je prav, da se poglobimo vase in si dovolimo ogledati naše življenje iz več različnih aspektov. Krajši pobeg iz vsakdana v varno okolje skupine »naključnih« popotnikov je namenjen prav temu, da se odklopimo iz vsakdana.

Jesen je idealen čas, da odvržemo vse neuporabno in ohranimo le tisto, kar potrebujemo. Bolje se bomo počutili, če bomo svojo energijo začeli shranjevati in se izogibati nepotrebnemu trošenju. Zato se bomo na oddihu posvetili predvsem samemu sebi in letnemu času, ki prihaja. Čas je za postavljanje meja, upadanje aktivnosti in pomik v svojo notranjost.a.

Oddih v Bohinju bo potekal v sodelovanju s Šolo zavestnega življenja. Vsebinski del bo vodil Jani in moja malenkost :).

Kaj bomo počeli? Na prav posebni lokaciji v osrčju Triglavskega narodnega parka (Bohinjska Bistrica) bomo izpeljali terapevtsko meditativni oddih, na katerem se bomo seznanili s terapevtskimi orodji in aktivirali svojo intuicijo skozi meditacijo in druge terapevtske tehnike.

Po spoznavnem srečanju se bomo predali meditaciji in šamanskemu popotovanju ter zvočnim kopelim ter Terapevtski jogi. Seznanili se bomo z različnimi orodji za prebujanje naših intuitivnih darov in zaznav. V položajih terapevtske joge ob zvokih šamanskega bobna se nam resnično odprejo in pokažejo vsi naši aspekti, tako tisti zaželeni kot tisti, kateri niso ravno dobrodošli in nas na poti ljubezni in sreče le ovirajo. Pravilno je, da dovolimo vsem tem oviram in izzivom, da zapustijo naše življenje.

Največkrat se ujamemo v kolektivno zavest skozi katero poizkušamo slediti neki tujim željam in hotenjem, zato je tako zelo pomembno, da se osredotočamo nase in na naše lastne predstave o tem kdo in kaj smo. Zato je naša intuicija orodje s katerim se povežemo pravzaprav s seboj. Naše tihe želje iz »ozadja« so pravzaprav božanski šepet naše duše, ki nam na vsakem koraku, tudi skozi zunanje znake kaže pravo pot. Zato se bomo na oddihu predvsem posvečali razvoju naših intuitivnih zaznav, skozi duhovne prakse bomo zasejali seme, katero bomo potem tudi doma skrbno negovali, da se razcveti v čudovit cvet, naša duhovna pot pa se bo z vsakim dnem dvigala na višji nivo.

Terapevtska Joga je celovit sistem obnovitvene, nežne joge, dihalne tehnike, zavedanje izdihanega zraka, samomasaže, »hands-on healing« in vodene meditacije, ki ustvarja izkušnjo globoke sprostitev, kjer se lahko prične naravno zdravljenje. Prav vsi se na nekem nivoji zdravimo (psihičnem, emocionalnem, fizičnem ali dušnem) in v dandanašnjem tempu življenja, ko vsi hitimo in se soočamo z vsakodnevnimi stresnimi situacijami, lahko terapevtska joga predstavlja tisto našo »oazo miru«, kjer vsa telesa harmonično preidejo v stanje globoke relaksacije in regeneracije celotnega organizma. Hkrati je odlična izbira za vse tiste, ki še potrebujejo nekaj nežnega in učinkovitega, da popeljejo svoje telo v ravnovesje in pri tem zmanjšajo vsakodnevni stres. Predznanja niso potrebna in dostopna je vsem, tudi za tiste, ki okrevajo po poškodbi.

Šamansko potovanje je popotovanje vase. V ritmu Šamanskega bobna se bomo podali v globine naših lastnih predsodkov in strahov. Očistili se bomo le teh ob prisotnosti naših duhovnih vodnikov in se posvetili naši novi resničnosti.

V promocijsko ceno (za dva dni) 199 € za prijave do 15. 12. je vključena (redna cena za kasnejše prijave 249 €):

  • Namestitev v dvoposteljnih sobah v hotelu 4* (možno doplačilo za enoposteljno sobo). Zaenkrat naj bo sama lokacija še presenečenje, ampak obljubim, da bo res idilično
  • Prehrana (polpenzion: v soboto večerja, v nedeljo zajtrk).
  • Celoten program (terapevtska joga, zvočne kopeli, meditacije, šamansko popotovanje), skratka vse, kar ta trenutek najbolj potrebujemo.

Dodaten popust za vse tiste, ki že obiskujete naše dogodke ali storitve 10%. V primeru, da s sabo povabite še koga obema priznamo 15% popust.

Prijave in več informacij:
– janiofavalon@gmail.com ali 068 150 781 (Jani) ALI
– info@tempelj-harmonije.com ali 031 609 408 (Irena).

Več si lahko preberete na spletni strani: www.tempelj-harmonije.com

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR
Nalagam...