24
oktober

TOK PRODUKTIVNOSTI: 6 stebrov učinkovitosti in osredotočenosti

Organizira: Agencija POTI
Kdaj: 24. oktobra ob 9:00 do
24. oktobra 2023 ob 15:30
Kje:
Prispevek:228,00 € + DDV
Organizira:Agencija POTI
Kontakt:izobrazevanje@agencija-poti.si

1 ogledov

Productivity Flow za vaš Top Performance

V dandanašnjem hitrem tempu življenja smo na vsakem koraku izpostavljeni ogromni količini informacij, številnim distrakcijam in stresu, ki nas ovirajo pri našem delu. Hitro se nam zgodi, da nismo 100 % osredotočeni na to kar počnemo in da nam misli prepogosto odtavajo drugam. Posledica tega je, da za delo porabimo več časa, kot bi ga sicer in tudi rezultati niso sorazmerni z vloženim časom. Pogostejše so tudi napake in nikakor ne moremo reči, da smo od sebe dali najboljše.

Naša produktivnost je v veliki meri odvisna od naše zmožnosti osredotočanja na prave stvar stvari in ločitve od vseh ostalih možnih distrakcij (nezaželena vedenja, misli in čustva, …).

Ključno je, da imamo znanje kako upravljati z ˝orodji˝ znotraj nas, da nam bodo dobro služila, saj boljši upravljalec le-teh kot smo, bolje nam bodo lahko služila in postanemo eno s trenutno aktivnostjo, nalogo, ustvarjanjem, …

Na praktični delavnici boste spoznali ˝orodja˝ in njihove zakonitosti, ki so vam dana za vaš top performace, s tem pa boste dobili tudi ˝navodila za uporabo˝ za spopadanje z različnimi situacijami, razbili boste svoje omejitve, izboljšali svojo osredotočenost, presegli svoja pričakovanja in sanje spremenili v uspeh.

Celoten opis in program praktične delavnice si preberite tukaj in se nam pridružite: https://bit.ly/3nMCIm5.
  

ORGANIZATOR

V skoraj 30-ih letih delovanja smo pridobili obilo znanja in izkušenj na področju izvajanja izobraževalnih programov. Cilj naših izobraževanj je pridobitev znanja, ki ga je moč prevesti v...


  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...