21
december

RAZPRODANO: Tradicionalni predbožični koncert skupine Shamballa

Organizira: Shamballa
Kdaj: 21. decembra ob 20:00 do
21. decembra 2018 ob 22:01
Kje:
Prispevek:18€, za pare in skupine 15€/osebo
Organizira:Shamballa
Kontakt:music@shamballa.si

358 ogledov

December je čas obdarovanj in sproščenega druženja, zato smo se odločili, da vas tudi letos povabimo na nepozabni Shamballin tradicionalni predbožični koncert.

Shamballin tradicionalni predbožični koncert

Dogodek se bo odvijal v petek, 21. decembra od 20h dalje, v prijetnem ambientu turistične kmetije Ježek v Ljubljani.

Odzivi na lanski razprodani predbožični koncert so bili čudoviti, zato smo se odločili, da se bomo tudi letos družili ob kaminu

DOGODEK JE RAZPRODAN!

Predbožični čas, prijetna družba in petje manter ob kaminu

Prava kombinacija za nepozaben pravljični zimski večer!

Obeta se nam resnično poseben večer, saj bomo skupaj ustvarili čudovito uverturo v praznični teden, ki bo pred nami. Učinek skupinskega petja manter lahko obiskovalci občutijo še kar nekaj časa po skupnem glasbeno-meditacijskem druženju.

 

 

KDAJ:
Petek, 21. december ob 20h

KJE:
Turistična kmetija Ježek
Ulica bratov Komel 20, Ljubljana – Šentvid 

 

 

O Shamballi

Shamballa je zasedba, ki s pomočjo glasbe povezuje različne svetove. Vzhod z Zahodom, duhovno z materialnim, moderno pop-rock kulturo s starodavnimi mantrami. 

Skupina je konec leta 2014 izdala istoimenski prvenec na katerem so svoj glas mantram „posodili“ znani pevci in pevke. Tomi Meglič, Tinkara Kovač, Neisha, Urška Majdič, Nina Vodopivec, Anita Kay, Tanja Anžur, Marko Hatlak ter vrhunski indijski glasbenik, sin z grammyem nagrajenega Padmashri T.H. Vikku Vinayakram, Mahesh Vinayakram. Januarja 2016 so nastopili v razprodani Štihovi dvorani Cankarjevega doma, kjer je nastal material za drugo zgoščenko Sound Journey, ki je luč sveta ugledala junija 2016. V začetku letošnjega leta pa je izšla njihova tretja plošča z naslovom 108.

Več na njihovi spletni strani.

DOGODEK JE RAZPRODAN! PRIJAVE NISO VEČ MOGOČE!

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Shamballa je skupina, ki s pomočjo glasbe povezuje različne svetove. Vzhod z Zahodom, duhovno z materialnim, moderno pop-rock kulturo s starodavnimi mantrami.


Nalagam...