9
MAJ

Tri dnevni praktični Vastu tečaj

DOGODEK
JE ŽE MIMO
Kdaj: 9. maja 2018 ob 17:30 do
23. maja 2018 ob 17:30
Kje:
Prispevek:140 EUR
Organizira:ISA Inštitut za Djotiš in Vastu
Kontakt:Tina Pipan, 031 509 130, tina.pipan@eroja.si

0 komentarjev    277 ogledov

Vabljeni na 3 – dnevni praktični vastu tečaj v mesecu maju.

Pomlad je čas čičenja na vseh ravneh. In če se v teh pomladnih mesecih lotimo čiščenja telesa in čustev, ne pozabimo na prostor, kjer živimo. Ker je vse povezano in ker je tisto zunaj nas samo ogledalo vsega v nas samih. Ker je prostor, kjer živimo odsev naše celotne življenjske zgodbe in tistega, kar živimo ta trenutek, na vseh področjih življenja. Naših danosti in neravnovesij, težav in priložnosti. In kar je najboljše in najbolj pomembno: s spremembo in ureditvijo prostora lahko spremenimo naše življenje. Na bolje, seveda.

Kdaj?

Sreda 9.5., 16.5. in 23.5.2018 med 17.30 in 20.30h

Kje?

VIT-al center, Tržaška cesta 330 (2.nadstropje konferenčnega centra), Ljubljana Vič

Prvi dan tečaja (9.5.) – bomo spoznavali teoretično podlago in splošno uporabne praktične napotke za vzpostavitev ravnovesja v hiši, vrtu, poslovnih prostorih….

Drugi in tretji dan tečaja (16.5. in 23.5.) pa bomo delali na lastnih tlorisih, hišah ali prostorih, ki jih želimo urediti in izboljšati. Dotaknili se bomo vseh področij, ki jih v življenju želimo podpreti, spremeniti in izboljšati ter bomo pogledali, kaj vsak posameznik lahko naredi za spremembo v njegovem bivalnem okolju. Računali in spoznali bomo osebne točke, ki jih ima vsak posameznik 8 in so povezane z zdravjem, obiljem, partnerstvom, življenjsko nalogo na poklicu… Vse bomo začinili in povezali z djotišem – vedsko astrologijo in znanjem o naravnih ritmih, ter ayurvedo – vedsko medicino.

Sprememba v bivalnem okolju se vedno zrcali v spremembi navzven. Je odsev naše notranje spremembe in močno odpira možnost pozitivnih sprememb v konkretnih področjih našega življenja.

Cena delavnice: 140 EUR

Zaradi načina dela in zaradi predhodne izdelave osebnega načrta (ki ga pripravim za vsakega posameznika in nam pokaže najboljše možnosti za bivanje v prostoru) je obvezna predhodna prijava na tečaj do najkasneje 8.5. ali do zapolnitve prostih mest na tečaju. Ker je tečaj zelo individualno usmerjen je število udeležencev temu primerno majhno – vedno nekje med 3-8 tečajnikov. 

Prijave in informacije na:


Tina Pipan, 031 509 130, tina.pipan@eroja.si

www.eroja.si; www.isa-institut.org

 

 

Prijava na dogodek | Tri dnevni praktični Vastu tečaj

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!

Lokacija | VIT-al studio, Tržaška cesta 330, Ljubljana


ISA Inštitut za Djotiš in Vastu

Tina Pipan

Djotiš (vedska astrologija) je znanje o naravnih ritmih in povezanosti ljudi z njimi; Vastu (vedska arhitektura) pa je znanje o pravilni gradnji in ureditvi prostora. Obe znanji nam ponujata ogromno tehnik in nasvetov za srečno in kvalitetno bivanje.

PRIJAVI SE  

Komentarji (0)

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji

Nalagam...