20
marec

Uredi si ščitnico

Organizira: Center Dehtenje
23 ogledov

Mnogi se srečajo s težavami ščitnice, bodisi, da deluje preveč ali premalo. Morda ste se s težavami šele srečali, morda jih imate že dolgo. Kakorkoli, ne potrebujete jih! Težave se da pogosto odpraviti na povsem naraven način, precej hitro in enostavno. Prepričanje, da se težave rešijo le z jemanjem tablet ali operacijo ali obsevanjem, je preseženo. 

Težav se lahko znebimo na preprost način, ko ozavestimo vse, kar nam je ščitnične hormone spravilo iz neravnovesja. Tako sem si pozdravila ščitnico sama. 

In tako se težav lahko otresete sami tudi vi.

Ozdravitev je lahko naravna, hitra, preprosta in enostavna!!!

Se počutite utrujeno, brez volje, imate težave z nihanjem teže, suho kožo, palpitacijami oziroma razbijanjem srca, spanjem, očmi, vam izpadajo lasje? In še bi lahko naštevali težave s koncentracijo, izgubo spomina, anksioznost, depresijo, težko vstajanje, nerazumevnaje s člani družine, občutek, da vas nihče ne razume, grozo nad tem, kar se dogaja?

Kako se znebiti težav in v svoje življenje ponovno vnesti energijo in radost ter zdravje? Ja, to je zelo možno! Vedno več nas je, ki smo težave odpravili na povsem naraven način. Spregovorili bomo tako o prehrani, prehranskih dodatkih, kakor o nerazrešenem čustvovanju, energijskih vzrokih bolnosti, primerni obliki gibanja, okolju... in osvetlili precej vidikov te kompleksne bolezni, od katere se lahko kar kmalu poslovite.

Zakaj so nekateri zdravi in zakaj drugi zbolijo? Kaj počnejo zdravi drugače, da so zdravi? 

O izkušnjah:

Na tem področju imam zelo verjetno daleč največ izkušenj!  Zbolela sem namreč kar petkrat. Štirikrat sem se zdravila na klasičen način, s tabletami, petič pa sem se pozdravila sama. Zdravljenje s tabletami je vsakokrat potekalo leto do dve. Zadnja ozdravitev, ko sem ozdravela na povsem naraven način, pa je trajala le dva meseca! Odslej je minilo že več kot dvanajst let.

S hormonskim neravnovesjem sem se prvič srečala že v osnovni in drugič v srednji šoli. Tretjič sem manjkala celo leto na fakulteti in četrtič sem rabila več kot leto dni, da sem si opomogla po selitvi. Vsakokrat so me zdravili po leto in pol do dve. Ni bilo lahko. Vsakokrat je bil del telesa še bolj prizadet. Ko sem zbolela petič, mi je grozilo, da mi bodo odpovedale vse mišice in kosti. Svetovana in tudi vsiljevana mi je bila nujna operacija oziroma radioaktivni jod! Imela sem dva meseca. Takrat sem se odločila, da poiščem in preskusim vse možne naravne načine, da se pozdravim. Presenečena sem ugotovila, da je ozdravitev lažja kot se je ves čas zdelo! Ko bi vse to vedela že prvič, ne bi zapravila vsaj pet let življenja. Preskusila sem mnogo komplementarnih metod... Preskusila sem nekatere prehranske dodatke. 

Zdaj vem, kaj deluje in kaj ne. Sem avtorice knjige Mali in veliki čudeži, v njej sem v dodatku opisala, kako sem si pozdravila ščitnico. (V njej ni opisan predpisan protokol.)

Ker me mnoge prijateljice in znanke sprašujejo, kako sem si pozdravila ščitnico, sem se odločila povzeti svoje pozitivne izkušnje z mnogimi naravnimi tehnikami ozdravitve. Z veseljem jih delim z vami! Z udeležbo oziroma pogovorom boste pridobili zavedanje, vedenje in znanje, kako si ščitnico povrniti v normalno delovanje. 

Enostavno in kompleksno hkrati. 

Uredi si ščitnico in zdravje!

Tako kot hormoni sami zdrsnejo iz ravnovesja, se sami v ravnovesje tudi povrnejo. 

Ne verjamete? No, potem je srečanje/pogovor Uredi si ščitnico zares za vas!

Pogovor /delavnica traja cca 1,5 do 2 uri oziroma po potrebi. Cena 30 eur v skupini oziroma 45 euro/h individualno. V ponedeljek, 20. marca 23.  Potrebna je prijava na mail: dehtenje@gmail.com. Ob prijavi prejmete natančne informacije o uri in kraju pričetka. Zelo mogoče, da bo to eden pomembnejših pogovorov, ki bo prispeval k vaši samoozdravitvi. Vzemite zdravje v svoje roke!

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Center Dehtenje je svet subtilnih energij. Vse dehteče privlači; dehtenje etra, semen, rastlin, vsega živega, žarkov, energije, srca, dišav,... Izvajamo in učimo čudovite tehnike za doseganje boljšega zdravja....


Nalagam...