29
september

VIBECODES pokušine ali mini 4 urni VIBECODES LIGHT tečaj

Organizira: Barbara Klaus
Kdaj: 29. septembra ob 12:00 do
29. septembra 2023 ob 20:30
Kje:
Prispevek:Akontacija 150€ in nato do dogodka še ostanek. Vse podate prejmete ob prijavi.
Organizira:Barbara Klaus
Kontakt:barbara.klaus@gmail.com, 040730558, www.barbaraklaus.si

23 ogledov

29. septembra bom za vas prvič izvedla Vibecodes light 4 urno delavnico. Kjer se naučite samo osnove in sklop 2 energijskih seans. In postanete osnovni praktik. 

Dopoldan od 12 do 15 ure ste vabljeni samo na pokušine seans. Vibecodes light tečaj pa se potem prične ob 16.30 in traja do 20.30 ure.  

S tem znanjem lahko izvajate seanse in hodite na izmenjave.

4 urno delavnico so razvili, da bi to tehniko in čarobno dišeče in efektivne seanse približali čimvečjemu številu ljudi, ki v svojem življenju iščejo sprostitev, tehniko, ki deluje hitro, negovalno, lahkotno in dela spremebe :-) 

:-) 

Če vas bodo seanse navdušile, lahko kasneje še vedno izberete enodnevni tečaj ali dvodnevni napredni tečaj ali celo učiteljski tečaj :-)

:-) 

To čarobno in transformativno seanso sta razvila Olivier Honsperger in Bori Komáromi in po učiteljskem tečaju, ki sem ga opravila pri njima v začetku julija, se ga sedaj tudi vi lahko udeležite in se naučite izvajati in uporabljati vsa orodja te čudovite seanse, ki je sestavljena iz večih delov.

Skupaj bomo v petek 29. septembra od 12-15 ure na POKUŠINAH in od 16.30 do 20.30 ure na delavnici. 

Gre za nekaj popolno novega in svežega in prvič v Sloveniji. 

Predstavitev kreatorjev tega edinstvenega procesa: 

Kdo je Olivier Honsperger? 

Olivier je v 25 letih vodil na stotine delavnic in konferenc o osebnem razvoju in coachingu, zlasti kvantnem coachingu.

Leta 2000 (do leta 2020) je ustanovil svoj terapevtski center za strokovno usposabljanje na področju terapevtske oskrbe, ki ga je odobrila zdravstvena zavarovalnica (Švica) in omogoča priznavanje terapevtov pri zdravstvenih zavarovalnicah.

Je avtor 7 knjig s področja osebnega razvoja in soustanovitelj inštituta "Impossible c'est pas possible" v Ženevi, ki razvija nevrokvantne programe in je specializiran tudi za obilje.

O njegovem delu in spremljevalnih programih so poročali številni mediji, med drugim je švicarska televizija v najboljšem terminu predvajala oddajo, v kateri je spremljala njegov uspeh in uspeh njegovih učencev po njegovem usposabljanju.

Generalni direktor družbe M5C Experience Holding SA, ki združuje različna podjetja, ki jih je ustanovil na področju terapevtske nege,ustanovitelj Masaže 5-ih Kontinentov, laboratorija (Aromalchimie) in distribucije vrste izdelkov na osnovi eteričnih olj.

Olivier Honsperger je odličen primer obilja, sam sebe opredeljuje kot hiperaktivnega-kreativnega in ima voljo, da v tej novi metodi Vibecodes razkrije ključe, kaj mu je omogočilo zgraditi vse ustvarjeno in kako uspeti kljub trenutnim napetim geopolitičnim razmeram.

Bori Komaromi

Bori je po študiju menedžmenta in financ delala kot vodja projektov, preden je postala mati treh čudovitih hčera, ustanovila pa je tudi center KreAktiVita v središču Budimpešte, specializiran za dejavnosti dobrega počutja in osebnega razvoja.

Osem let je bila življenjska in poslovna trenerka, hipnoterapevtka RTT in certificirana moderatorka, ki je pripravila tečaje in delavnice po vsem svetu, od Mehike do Tajske, v angleščini, francoščini, španščini in madžarščini. Ustvarjalka spletnih motivacijskih programov o obilju in povečanju samozavesti.

Ponuja orodja za izbiro življenja z več radosti, za hedonizem, prisotnost, zavest in hvaležnost, ki so ustvarjalne moči našega življenja. Tečaji in delavnice so prevedeni v 8 do 12 jezikov z mednarodnimi udeleženci, ki pomagajo ustvarjati globalno skupnost.

Trenerka masaže petih celin, terapije ekspanzije in de-armiranja ter soustvarjalka Vibekod povezuje dotik s posebnimi energijskimi metodami za sproščanje blokad, da bi aktivirali neskončni potencial in postali vodja našega zasebnega in poslovnega življenja.

Njena vizija je omogočiti ljudem, da z lahkoto ustvarijo in manifestirajo svoje sanjsko življenje ter ob tem izkusijo radost prisotnosti in celovitosti s telesom in umom.

Vibecodes je usposabljanje, ki združuje coaching, osebni razvoj in energijsko zdravljenje.

Vse, kar smo doživeli, je zapisano v telesu in kljub opravljenemu delu na področju osebne rasti večini ljudi pogosto ne uspe pritegniti življenja, ki bi ga radi imeli.

Za kaj ?

Ker so vsi ti spomini, pogosto podzavestni in blokirajo manifestacijo.

Takoj ko se le-ti sprostijo, lahko vključimo izvirne in bistvene kode, ki omogočajo dostop do obilja na vseh področjih življenja  .

Metoda Vibecodes je sestavljena iz:

  2 tretmajev

  8 uspešno vgrajenih intergracijskih kod

  orodji za vsakodnevno uporabo, ki jih je enostavno prilagoditi, da spremenite svoje življenje!

  Pozor, število mest je omejeno! 

Cena 4 urnega tečaja Vibecodes Light je 189€ + **150€ za set eteričnih olj za čiščenje čaker, skupaj torej 339€. V ceni je vključen tudi osnovni priročnik.

 :-) 

Ob prijavi poravnate polog 150€ ki velja kot rezervacija tečaja in se takoj naroči vaše potrdilo o opravljenem tečaju, komplet olj in mini priročnik.

Tečaj lahko poravnate takoj v celoti (339€) ali najprej polog in nato razliko (189€) poravnate najkasneje 1 dan pred pričetkom tečaja.

Tečaj se izvede pri prijavi minimalno 4ih oseb, sicer se le ta premakne na naslednji skupaj izbrani datum.

Vse informacije glede prijave in udeležbe na tem seminarju prejmete tudi preko maila barbara.klaus@gmail.com ali telefona 040730558. 

Kaj pa, če bi se preprosto odločili živeti življenje, ki ga želite živeti? 


Se že veselim.

Barbara 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Življenje me vodi vedno bolj k sebi in jaz mu veselo sledim. Vse bolj srčno sledim svojim sanjam in ob tem neizmerno uživam. Sem prišla do tega, da...

  |  www.barbaraklaus.si/

Nalagam...