20
januar

Vijolični plamen in St. Germain

Organizira: Svetla zvezdica si
Kdaj: 20. januarja ob 17:00 do
20. januarja 2021 ob 20:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:35
Organizira:Svetla zvezdica si
Kontakt:serepenthine@gmail.com

193 ogledov

DELAVNICA IN MEDITACIJA VIJOLIČNEGA PLAMENA Z VNEBOVZETIM MOJSTROM ST. GERMAINOM
Vabljeni na izredno zdravilno delavnico in meditacijo vijoličnega plamena pod vodstvom vnebovzetega mojstra St. Germaina.
Vijolični plamen je neverjetno darilo človeštvu in v tem razburkanem času nam lahko pomaga odvreči še zadnje spone, ki nas držijo na tretji dimenziji.
V zadnjem letu pospešeno prihaja na površje vse, kar nosimo v sebi iz preteklih in sedanjega življenja, vse karmične vezi, karmični dolgovi in vezi, prepričanja ter lekcije, ki jih kot duša še nismo opravili.
Zdi se, kot da se vse pospešeno dogaja, kajti nimamo več časa v nedogled, kot smo ga imeli pred desetletji. Dogaja se neverjetno hitro čiščenje na vseh nivojih in včasih nas meče gor in dol, kot na vlaku smrti. Je razburljivo, strašljivo in vendarle zanimivo in zabavno. Vse v enem . Oddahneš si ko se vlak ustavi in te preneha premetavati, ko izstopiš si pa hvaležen za to izkušnjo in za to da si presegel svoje strahove . To premetavanje sem in tja, ni nič drugega kot obdobja transformacije, v kateri smo se znašli kot človeštvo.
Vijolični plamen je prav to, plamen transformacije in predstavlja energijo sprememb, alkimije in svobode. Je kombinacija modrega in roza žarka in je zadolžen za transmutacijo, kar je izraz za ustvarjanje pozitivnih sprememb. Ko ga priklicujemo in delamo z njim, lahko transmutiramo neverjetno veliko karme oz. neustrezne energije iz tega in preteklih življenj. Ko delamo s to energijo z ljubeznijo in ognjem srca, energija vijoličnega plamena razprši in razgradi neuravnovešene energije v energetskem polju, zavestnem in podzavestnem in nezavednem umu. Vijolični plamen lahko razgradi karmo, ko popolnoma razumemo izkušnje, ki smo jih živeli in energijske vzorce, ki smo jih ustvarili. Pozdravi nam lahko marsikaj v življenju.
Delavnica bo potekala pod vodstvom St. Germaina, ki nam bo predal tudi pomembna osebna sporočila. Naučili se bomo praktičnih vaj zaščite in vsakodnevnega čiščenja energij, ki si jih kot visoko senzitivni ljudje zlahka pritegnemo v svoj energetski prostor. Sledila bo izjemno zdravilna meditacija vijoličnega plamena, v kateri boste lahko spustili in pozdravili vse, kar ste v tem trenutku pripravljeni spustiti.
St. Germain že tisočletja za nas ohranja vijolični plamen. Je neverjeten in ljubljen vnebovzeti mojster. Tako, kot je bil Jezus mojster dobe Rib, zdaj prihaja St. Germain, ki bo naslednjih 2000 let veliki mojster Vodnarjeve dobe, v katero smo vstopili.
Delavnica bo potekala preko Zoom učilnice, vsak udeleženec dobi tudi Zoom posnetek in kratko skripto.
Prijave na delavnico na mail serepenthine@gmail.com, prispevek 35 eur.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Svetla zvezdica si je učilnica življenja za novodobne otroke, ki jih imenujemo tudi mavrični, kristalni, zvezdni otroci in njihove starše, kjer se bodo naučili veščin ki so nujno...

  |  svetlazvezdica.si/

Nalagam...