Svetla zvezdica si
učilnica življenja za novodobne otroke

Svetla zvezdica si, učilnica življenja za novodobne otroke

Lešnica 14 d
2270 Ormož

1 zahval     186 ogledov

Svetla zvezdica si je namenjena novodobnim otrokom in njihovim staršem. Ponuja nova znanja za novo dobo, za otroke, ki jih imenujemo mavrični, kristalni in tudi zvezdni. Ti otroci so izjemno intuitivni, empatični, nežni in občutljivi in običajno se težko prilagodijo na grobi svet, v katerem se znajdejo takoj po rojstvu.

Ti otroci še kako potrebujejo razumevanje in znanje o tem, kdo dejansko so in kako si lahko sami pomagajo. Potrebujejo našo podporo in vodstvo in predvsem občutek, da ni z njimi nič narobe in da so čudoviti točno takšni kot so.

SVETLA ZVEZDICA SI ponuja vodene meditacije, tečaje reikija za otroke in delavnice, ki so narejene specifično za novodobne otroke, ki jih imenujemo tudi mavrični, kristalni in zvezdni otroci.

Energijsko podporo otrokom in staršem nudi KOLEKCIJA ENERGIJSKIH IZDELKOV SVETLA ZVEZDICA SI in tretma energijske podpore HEALING & BALANCE.

Čisto posebno izkušnjo pa nudi INTUITIVNO SVETOVANJE PREKO OTROKOVIH VODNIKOV ( branje duše otroka) in knjiga podpore s sporočili in energijskimi slikami po navodilih otrokovih vodnikov, ki je narejena popolnoma ročno in unikatno samo za vašega otroka.

Za NOSEČNICE so na voljo vodene meditacije z namenom spoznavanja in povezovanja z dušo nerojenega otroka.

MALA SVETLA ZVEZDICA se bo v učilnici življenja tako naučila:

 

  • delati reiki ( novodobni otroci se izredno hitro naučijo te preproste in popolnoma naravne tehnike samozdravljenja in sproščanja s pomočjo polaganja rok. Z lahkoto se je naučijo tudi njihovi starši :) )
  • meditirati, se prizemljevati in zaščititi svojo energijo ( novodobni otroci imajo meditacijo v “malem prstu”. Povprašajte jih kako se meditira in presenečeni boste nad njihovim odgovorom. Zato bodo za njih na voljo vodene meditacije s tehnikami sproščanja, zaščito energije in prizemljevanja )
  • intuitivno ustvarjati (izrednega pomena je, da podpremo darove novodobnih otrok kot so intuicija, domišljija in zmožnost videti, slišati in občutiti  druge dimenzije in svetove. Zato so delavnice intuitivnega slikanja, kreiranja, igranja na himalajske posode, zvončke, dežne palice, ustvarjanja lastnih glasbil in domišljijske ter sproščujoče urice prirejene prav za njih)
  • sobivati z naravo in kristali (novodobni otroci obožujejo naravo, živali in kristale. Zato so njim in njihovim staršem namenjena druženja v naravi, delavnice o zeliščih, kristalih, žarkih mavrice in joga za otroke).
Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Svetla zvezdica si, učilnica življenja za novodobne otroke

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...