18
februar

Vodena zvočna meditacija - notranje popotovanje

Organizira: Metika
Kdaj: 18. februarja ob 20:00 do
18. februarja 2020 ob 21:30
Kje:
Prispevek:15,00 EUR na osebo
Organizira:Metika
Kontakt:e-naslov: metika@metika.si, telefon 040 255 848

29 ogledov

Dragi ljubitelji sproščujočih bogatih kristalnih zvokov!

Dragi ljubitelji sproščujočih zvočnih meditacij!

Nadaljujemo s  skupinskimi sproščujočimi zvočnimi meditacijami v studiu METIKA, kot ste jih vajeni (vodene intuitivno glede na udeležence, v živo, s kristalnimi  pojočimi skledami, gongom, zvončki..., na koncu pa z energijskimi sporočili za vsakega), v majhni skupini, do 9 udeležencev v ponedeljek, 17.2.2020, ob 19.00 in v torek,  18.2.2020, ob 20.00 - meditacija najboljša verzija sebe ( v Ljubljani, Kašeljska cesta 85 – siva vrata (več o meditacijah na: www.metika.si). Cena na osebo za meditacijo: 15 evrov v gotovini.

V kolikor želite dodatne termine, je možnost ustvarjanja tudi teh priložnosti. Možna pa je tudi individualna ponudba, po dogovoru.

Vedno znova se veselim  meditacij z vami. Vedno je nova in je edinstveno doživetje. 

Če želite, si lahko si pripravite tudi svoje namere zase. V meditaciji se bomo povezali z izjemno podpornimi in zdravilnimi energijami, z vsemi podpornimi energijami našega bitja in univerzuma, in harmonizirali vibracije našega bivanja v vibracijah brezpogojne ljubezni,  radosti, hvaležnosti, sočutja, vitalnosti, harmonije, navdušenja, lahkotnosti, kreativnosti, pretočnosti... ter se naravnali k sprejemanju zlatih priložnosti in blaginje...in še in še. Tudi tokrat bo na koncu dušno intuitivno podporno sporočilo za vsakega, ki vas bo pospremilo v prihodnje dni.  Dogodek traja dobro uro in pol.

Samo spomnim, da, kot vedno, na meditacijo lahko prinesete s seboj svoje kristalčke, da se očistijo z zvokom.

Če si kdo želi individualnega dušnega intuitivnega vpogleda v svoje energije, ali pa si želite posveta zaradi različnih življenjskih okoliščin, lahko povprašate na metika@metika.si ali sms: 040 255 848.

Veselim se srečanj z vami in skupne radostne, lahkotne, igrive, vitalne kreacije.

Prisrčno vabljeni,

Marjeta

Termini:17.2.2020 ob 19.00, 18.2.2020 ob 20.00 uri

METIKA, Marjeta Tavčar, s.p., spletna stran: www.metika.si

Lokacija: Kašeljska cesta 85, Ljubljana (vhod: siva vrata)

Cena za meditacijo  na osebo: 15 evrov, plačilo z gotovino

Prijave na e-naslov metika@metika.si

Predhodne prijave so obvezne zaradi omejenega števila mest. S prijavo na elektronski  naslov se vaša elektronska pošta shrani v našo bazo za prejemanje novičk (Metika, Marjeta Tavčar s.p.), ter s tem potrjujete, da  sprejemate  odgovornost, da je udeležba na naših dogodkih na  vašo odgovornost. Takojšnja možnost odjave od naših obvestil metika@metika.si, ali s sms na 040 255 848 z besedico odjava.

 

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Meditacije, z zvokom, s kristalnimi skledami, barvami, kristali vas sprostijo, nudijo pretočnost, mir, harmonijo, vitalnost. Podpremo vas z intuitivnimi svetovanji, izobraževanjem, astro uvidi, access bars, barvnim tretmajem ...

  |  www.metika.si
Nalagam...