30
september

Z metodo EFT do bolj mirnega in uspešnega življenja

Kdaj: 30. septembra ob 19:00 do
30. septembra 2020 ob 20:15
Kje: Preko spleta
Prispevek:30 EUR mesečno oz. 8 EUR na srečanje
Organizira:EFT za zdravo življenje
Kontakt:040 900 472, tanja@tapkanje.si

11 ogledov

Vabim te, da se udeležiš rednega skupinskega tapkanja, ki bo potekalo vsako sredo od 19. do 20.15 ure preko aplikacije zoom. 
Tapkamo vsakič na drugo temo. Predelujemo neprijetne občutke, kot so strah, občutek krivde, jeza, stres in druge, slabe navade, "prtljago, ki jo nosimo s sabo", "prtljago naših staršev", slabo samopodobo in številne druge. Vodenje je prilagojeno tako, da je primerno za vse udeležence. 

Udeleženci skupinskega tapkanja poročajo o pozitivnih učinkih, kot so izboljšanje samopodobe, večji notranji mir, izboljšanje odnosov in številnih drugih. 

Skupinsko tapkanje poteka preko aplikacije zoom, ki je za udeležence brezplačna. Povezavo pošljem prijavljenim udeležencem.

Naslednje srečanje bo v sredo 30. 9. 2020. Skupini se lahko priključite kadarkoli. Ni nujno, da ste prisotni na vsakem srečanju. 

Cena: 8 EUR na srečanje oz. 30 EUR mesečno. 

Več informacij o dogodku, pa tudi o metodi EFT na 040 900 472 (Tanja) oz. na spletni strani https://tapkanje.si med "prihajajočimi dogodki". 

OBVEZNE SO PRIJAVE na tanja@tapkanje.si. 

Tapkanje vodim izkušena EFT izvajalka, Tanja Turnšek.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Sem najprej srečna mama sina Andreja in hčerke Mateje. S tehniko EFT ali tapkanjem se ukvarjam že od leta 2013. Uporaba te preproste, a učinkovite tehnike mi je...


Dogodki organizatorja

Članki organizatorja »

Nalagam...