EFT storitve za zdravo življenje
individualno tapkanje, EFT delavnice, EFT predstavitve

EFT storitve za zdravo življenje Tanja Turnšek s.p., individualno tapkanje, EFT delavnice, EFT predstavitve

Vipavska cesta 114
5000 Nova Gorica

0 zahval     15 ogledov

EFT (tehniko čustvene svobode) je v Slovenijo prenesla leta 2005 gospa Pika Rajnar. To je zelo preprosta, varna, kratka in učinkovita metoda, s katero lahko opravimo ali vsaj omilimo neprijetna čustva, kot so jeza, strah, tesnoba, žalost, krivda in številne druge. Z njo učinkovito odpravljamo ali omilimo tudi vrsto telesnih težav in tudi bolezni, saj so glavni vzrok večine teh ravno nerešene čustvene težave. Metodo lahko zelo učinkovito uporabljamo pri prepoznavanju in spreminjanju nam škodljivih prepričanj in vzorcev, pri izboljšanju partnerskih in drugih odnosov, v poslovnem svetu, pri skrbi za telesno težo, pri športnih dosežkih, pri doseganju večje učinkovitosti pri učenju, pri ravnanju z denarjem in na drugih področjih zasebnega in poslovnega življenja. 

Kot EFT izvajalka vodim individualna srečanja, pripravljam in vodim številne tematske delavnice, vodim delavnico praktične uporabe metode EFT, ki je pogoj za nadaljnje izobraževanje pri gospej Piki Rajnar, vodim skupinska tapkanja in izvajam predstavitve metode. Moja posebnost so tapkalske delavnice v naravi, kjer združimo hojo v naravi z ogledom naravnih lepot in tapkanje na določeno temo. Delavnice in predstavitve pripravljam in izvajam tudi za podjetja, društva, organizacije. 

 

 

 

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  EFT storitve za zdravo življenje Tanja Turnšek s.p., individualno tapkanje, EFT delavnice, EFT predstavitve

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...