21
september

Vrata odpira ŠOLA LUČI

Organizira: Mojca Gotlib
Kdaj: 21. septembra ob 16:00
Kje:
Prispevek:prvo srečanje 20 €, prvi nivo 395 €
Organizira:Mojca Gotlib
Kontakt:mojca@duhovnoVodstvo.com, 031 359 922

1050 ogledov

ODPIRA SE ŠOLA LUČI Z UNIKATNIM PROGRAMOM ZA VEČ SREČNIH LJUDI

 

ŠOLA LUČI zajema čisto poseben in unikaten program:

  • ZATE, ki sii želiš zaživeti srečno in zadovoljno življenje,
  • ZATE, ki si želiš spoznati sebe,
  • ZATE, ki si želiš spoznati svoje talente,
  • ZATE, ki želiš s svojimi talenti pomagati drugim.

Program šole je zasnovan tako, da boš našel/a pot do svojega srečnega in zadovoljnega življenja, do svojega notranjega vira zadovoljstva, ki nikoli ne usahne. Začel/a boš počasi odstirati vse to, kar ti stoji na tvoji poti do sreče, do razumevanja sveta okoli sebe in svojih preteklih izkušenj, začel/a se boš odpirati ljubezni in vsemu lepemu, kar nosiš v sebi. Spoznal/a boš svoje čudovite talente, ki čakajo v tebi, da jih odkriješ in začneš z njimi lepšati življenje sebi in drugim.

ŠOLA LUČI poteka v treh nivojih. Vsak nivo traja dvanajst tednov in je sestavljen iz šest skupinskih in treh osebnih srečanj. V dvanajst tednih skupinske povezanosti in šestih srečanjih se bo oblikovala čudovita skupna energija, ki bo dala polet in zagon vsakemu posebej in vsem skupaj. Energija skupine je dodana vrednost druženja, ki je neprecenljiva. Osebna srečanja pa bodo omogočila povsem individualen pristop, kajti vsak je unikaten in potrebuje nekaj, kar je samo njemu pisano na kožo in dušo. Kombinacija skupinskih in osebnih srečanj daje najboljši in najhitrejši napredek, je bližnjica do sreče.

 

PRVI NIVO

V prvem nivoju, v prvih dvanajst tednih, boš postavil/a trdne temelje svojega srečnega in zadovoljnega življenja.  dojel/a in razumel/a boš kdo ti si v svojem bistvu, spoznal/a in srečal/a boš sebe. 

Treme skupinskih srečanj v prvem nivoju ŠOLE LUČI:

1.    Duša in njeno poslanstvo

2.    Zakaj sem tukaj in moja povezava s starši in otroci

3.    Moja povezava s svetom in kaj lahko jaz svetu dam

4.    Srce in ljubezen - vloga ljubezni v mojem življenju in kako se odpreti ljubezni

5.    Načini komuniciranja s svetom okoli sebe – kako dojeti in razumeti svet, ki te obkroža danes in kako razumeti in dojeti svoja pretekla izkustva

6.    JAZ SEM – dojel/a in razumel/a boš, kdo ti si v svojem bistvu, spoznal/a in srečal/a boš sebe

Skupinska srečanja bodo potekala v obliki pogovorov, postavljanju vprašanj in prejemanju odgovorov, večer pa bo zaokrožila tudi močna zdravilna meditacija, kjer boš pejel/a mnogo odgovorov na vprašanja, ki si si jih vedno postavljal in prejel/a zdravljenje tistih delov sebe, ki to potrebujejo. 

V prvem nivoju prejmeš tudi tri osebna srečanja v obliki osebnih energijskih zdravilnih terapij. V prvem osebnem srečanju prejmeš prve potrebne osebne informacije, zgodilo pa se bo tudi čiščenje tvojega notranjega sveta. Drugo osebno srečanje bo namenjeno graditvi zdravih in trdnih osnov za tvoje srečno življenje, ki ga boš začel/a graditi. Tretje osebno srečanje bo namenjeno usmeritvam za tvoje nadaljnje življenje. Pejmeš neke vrste iniciacijo, ki te bo usmerila in ti dala zagona za naprej.

Lahko se ustaviš tukaj in zaključilš, lahko pa prejmeš še več in nadaljuješ v naslednji nivo.

 

DRUGI NIVO

V drugem nivoju  boš bolj poglobljeno prejel/a zavedanje o svoji vlogi v svetu, kaj pomembnega si prišel/a naredit na ta svet. Vedel/a boš kako in kje začeti in prejel/a rahel potisk v to smer.

Drugi nivo traja dvanajst tednov in je sestavljen iz šest skupinskih in treh osebnih srečanj. Teme skupinskih srečanj prejmeš na zaključku prve stopnje. Osebna srečanja bodo namenjena tistim tvojim unikatnim potrebam in usmeritvam, ki jih boš potreboval/a na svoji poti.

 

TRETJI NIVO

Tretji nivo je zate, ki boš želel/a takoj začeti stopati po poti svoje pomembne vloge v svetu in imeti ob tem dodatno podporo in pomoč.

Tretji nivo traja dvanjst tednov in je sestavljen iz šest skupinskih in treh osebnih srečanj. Teme skupinskih srečanj prejmeš na zaključku druge stopnje. Osebna srečanja bodo namenjena tistim tvojim unikatnim potrebam in usmeritvam, ki jih boš potreboval/a na svoji poti.

 

Prvo srečanje prvega nivoja ŠOLE LUČI bo v četrtek, 21.9.2017 ob 16.00.

Datum in ura sta skrbno izbrana za kar najboljšo podporo pri novih začetkih. Nadaljnje datume izveš na srečanju. Pridi in se osebno prepričaj ali si pravi kandidat/ka za ŠOLO LUČI. Na prvem srečanju boš ta odgovor prejel/a. 

Skupinska srečanja bo vodila in izvajala osebne terapije ustanoviteljica ŠOLE LUČI Mojca Gotlib.

Mojca je duhovna učiteljica in energijska terapevtka, ki ima za sabo že veliko ur skupinskega in osebnega dela z ljudmi. Pomagala je pri osebni transformaciji do srečnega in zadovoljnega življenja mnogo ljudem. Tukaj so mnenja nekaterih od njih:

Mateja: »Draga, prečudovita in angelska Mojca, iz srca bi se ti rada zahvalila za včerajšnjo izkušnjo. Še danes sem tako srečna, smejem se, igram, imam čudovite, pozitivne misli, v meni nekaj tli, nekaj lepega, iskrenega, čutim toplino, moč, samozavest. Solze kar same polzijo po mojem licu. Jokam od sreče, ker je toliko vsega.«  

Uršula: "Res iz srca priporočam srečanje z Mojco. Meni je zelo pomagalo, da sem lahko spustila vse, kar me je vleko nazaj in začela bolj lahkotno in učinkovito korakati k svojim srčnim željam, ciljem sanjam. Hvala, Mojca."  

A.J.: »Najlepša hvala za včerajšnjo čudoviti izkušnjo. Že dolgo časa nisem tako mirno in dobro spala in že dolgo časa nisem v sebi čutila toliko miru kot včeraj med in po meditaciji.«  

Ajda: "Mojca, ti si res kot en angel, ki prinaša v življenja ljudi ljubezen, upanje, vero, pozitivno energijo in veselje. Hvala, ker si."   

Mateja S.:»Danes sem druga oseba. Hvala Mojca.«  

Jožica: "Mojca, najlepša hvala za prečudovito darilo. To res boža dušo in zdravi telo." 

 

Možno je plačilo samo prvega srečanja, prvega nivoja ali vseh treh nivojev. 

Investicija v prvo srečanje je 20 €. 

Investicija v prvi nivo je 395 € za enkratno plačilo, možno je plačilo v treh obrokih po 160 €.

Za enkratno plačilo vseh treh nivojev se obračuna popust v višini 10 % in znaša investicija 1.066 €.

Investiraj vase in v svoje srečno življenje. Investicija vase je najboljša investicija saj se bogato obrestuje in je za vedno v tebi. Nihče ti je ne more vzeti in vedno jo nosiš s sabo, ne glede na to, kam greš in kje se nahajaš. 

Investiraj vase in se prijavi že DANES, saj imam zate posebno DARILO, s pomočjo katerega boš že danes lahko začel/a svojo pot do bolj srečnega in umirjenega življenja.

Svojo prijavo oddaj na spodnjem obrazcu. Po prijavi prejmeš darilo, točne napotke o lokaciji in podatke za nakazilo.

 

Prijave: na spodnji obrazec 

Dodatne informacije: mojca@duhovnoVodstvo.com  ali  031 359 922

Investicija: za prvo srečanje 20 €

                    za prvi nivo 395 € ali prvi obrok 160 €

                    za vse tri nivoje 1.066 €

Kraj in čas:  Novo mesto, četrtek, 21.9.2017 ob 16.00

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Mojca Gotlib je najboljša mentorica za notranjo moč, samozavest in čutno žensko energijo. Vodi ženske, ki želijo stopiti v svojo polno moč in ženstvenost.

  |  mojcagotlib.com/

Nalagam...