1
november

Zakaj moja bolezen? Kako naj si povrnem zdravje... NASMEH ❤

Organizira: Nasmeh Srca
Kdaj: 1. novembra ob 21:07 do
1. novembra 2020 ob 23:08
Kje:
Prispevek:80 €
Organizira:Nasmeh Srca
Kontakt:tatjana@nasmehsrca.si

100 ogledov

Iščete tudi vi odgovore na taka in podobna vprašanja... Se vam je ustavilo morda v odnosih, službi, prijateljstvih,…?

Če je tako in ste pripravljeni v svoj vsakdan vpeljati drobne spremembe, vas vabim na terapijo.

V življenju se prav nič ne zgodi brez razloga. Bolezen je posledica težkih občutkov, ki jim imamo v telesu. O tem lahko preberete v knjigi zdravnice Nele Sršen: Rak na duši.

Med terapijo se povežem z izvorno energijo. Dobim vpogled v vašo dušo. Vidim, kaj se vam je dogajalo, da je pripeljalo do stanja, zaradi katerega ste prišli do mene.  Občutim občutke, ki ste jih ob tem doživljali.

Odkrijemo vzrok za vašo težavo. Dobim navodila, kaj morate vi storiti za sebe, svoje boljše počutje. Zdravilna energija, ki jo prejmete med terapijo, vam pomaga spraviti telo nazaj v ravnotežje. Razen če je bolezen že preveč napredovala. Gre za terapevtski proces.

Ko pridete prvič do mene, poveste svojo težavo, ki se jo želite znebiti; drugih pogovorov nimava.

Ko vi počivate, se povežem z izvorno energijo. Dobim uvid v vaše življenje (ali dušo ali podzavest, kakor to poimenujete) in s tem odgovor od kod izvirajo težave. Dobim tudi informacijo, kaj morate vi sami narediti. Te naloge poimenujem »orodja«. Ko jih uporabljate, zaženete močno energijo, ki ste jo dobili med terapijo. Bolj ko dosledno upoštevate navodila, hitreje težave izzvenijo. S tem, ko ste uvedli v svoje življenje majhne spremembe z uporabo »orodij«, se vaše telo ali odnosi ponovno spravijo v ravnotežje. Bolezenski znaki se umirijo, odnosi se izboljšajo, ovire se zrušijo.

Bolezen, slabe odnose,… ste si pridelali s težkimi občutki, ki ste jih desetletja dolgo nosili v sebi. Ti občutki so se zažrli globoko v vaše celice. Da se jih spravi od tam, je potrebno »orodja«, ki jih dobite med terapijo, vzeti za svoj način življenja. S tem se celice globinsko počistijo in preprečite, da bi se ponovno polnile s težkimi občutki.

KOT SE Z VODO UMIJEMO, DA SE BOLJE POČUTIMO, SE Z ORODJI VSAK DAN UMIJEMO ZNOTRAJ… POČISTIMO TEŽKE OBČUTKE, KI SMO JIH DOBILI ČEZ DAN. Na povsem enostaven način počasi dosežemo ravnotežje.

Nikoli ne dobite nalog, ki jim ne bi bili kos.

S to terapijo se lahko znebite hudih težav na zelo preprost način. Le vaš enostaven prispevek je potreben.

Terapija, vključno s pogovorom, traja okoli 1,5 ure.

 

Če se v času korone izogibate vsem stikom ali ste od daleč ali zaradi obveznosti ne morete do mene, se dogovoriva za terapijo na daljavo. Komunicirava po telefonu ali skypu.  Potrebujem vašo fotografijo.

Vse, o čemerkoli se med terapijo pogovarjava, ostane le med nama.

 

Poznamo rek:

Pomagaj si sam in Bog ti bo pomagal. Pri tej terapiji vam najprej pomaga Bog, da si naprej lahko pomagate sami ❤

 

več na http://nasmehsrca.si/ 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Med terapijo se povežem z izvorno energijo in dobim vpogled v vašo dušo (podzavest). Odkrijejo se vzroki za: bodisi vaše bolezni, blokade v odnosih,... Dobite potrebno energijo in...


Nalagam...