13
DECEMBER

Zdravljenje z energijo

Organizira: Ananadajoga center
DOGODEK
JE ŽE MIMO
Kdaj: 13. decembra 2017 ob 20:00 do
13. decembra 2017 ob 22:00
Kje:
Prispevek:11€
Organizira:Ananadajoga center
Kontakt:anandajogacenter@gmail.com

0 komentarjev    16 ogledov

ENERGETSKI TRETMA

V sredo, 13.12.2017 ob 20h v Anandajoga centru!

Zdravljenje z energijo ni tehnika, metoda ali vaja, je način s katerim se človek ob prisotnosti učitelja-mojstra nauči prisluhniti sporočilom in reakcijam svojega telesa in okolja v katerem živi. Je način, s katerim človek začne malo drugače gledati na življenje, vzroke in posledice vsega, kar se dogaja.

Energetsko zdravljenje izvaja bioenergetik in zdravilec Darko Kolenc, ki v Anandajoga centru tretmaje vodi že peto leto. Tretma traja približno dve uri, vpis ali prijava nista potrebna.

V decembru se dobimo še enkrat in sicer zadnjo sredo v letu 2017, 27.12. ob 20h!


Cena obiska: 11.00 €

Dobrodošli!

Pošiljam še eno pomembno sporočilo oziroma informacije za lažje razumevanje dogajanj trenutnega časa:

Energetske spremembe v 2017 so tako močne, da nam ni čisto jasno, kaj se dogaja z našimi telesi in psiho. To je t.i. pojav Shumannove rezonance, ki še kako močno vpliva na delovanje naše psihe in na naše vsakodnevne reakcije.

Shumannovo rezonanco z drugimi besedami imenujemo tudi »srčni utrip Zemlje«. Nosi frekvenco 7,83 Hz (kar je teta-alfa stanje) in nanjo smo usklajena vsa živa bitja na tem planetu. Meriti so jo pričeli leta 1954 (Shumann) in od takrat do letos se ni kaj dosti spreminjala. Lestvica sega do največ 100 Hz.

Do letošnjega leta 31. januarja je kar naenkrat poskočila do 36 Hz v beta valove (to so kratki poskoki do te višine in potem se vrne nazaj na 7,83 Hz). Aprila letos ob Velikonočnih praznikih je frekvenca poskočila kar do 90 Hz! In nato 8. maja celo do 120 Hz (spomnite se, da lestvica meri v osnovi samo do 100 Hz)! Ob tem moramo vedeti, da smo od 40 Hz in navzgor že v polju gama možganskih valov, ki so izredno hitri in po navadi značilni za stanje kanaliziranja (channeling).

In kakšne so posledice za človeka? Ljudje smo kot glasbene vilice in se lahko uglasimo na katerokoli frekvenco (želenih in neželenih ljudi in dogodkov). In ker dobesedno »plavamo« v srčnem utripu planeta Zemlje, ob tako radikalnem povečanju utripa občutimo močne premike in stres (isto kot plod v maternici, če je mama pod stresom).

Ker je frekvenca segla do izredno hitrih gama valov, je tudi naše možgane »odneslo« v hitre frekvenčne valove, kjer se zgodi naslednje: 
- če ste zavestni in močno povezani s sabo, vas bo »pripelo« na Univerzalni Um (ali Akaške zapise) in boste lažje kanalizirali znanje, modrost, morda kakšno knjigo ali pa idejo za nov produkt,

- če pa na pol spite, se vam bodo vklopili podzavestni vzorci in vas bo dobesedno »vrglo« na avtopilota (občutek imate, kot da vas imajo vaši programi v primežu in potrebujete ogromno fokusa in energije, da bi se izvili iz njihovega primeža) – če se vam je to letos še posebej dogajalo, sedaj veste, zakaj:)

Zaradi takšnih poskokov, torej, izgubimo orientacijo in temu lahko tudi rečemo »duhovna morska bolezen« in zato čutimo dezorientacijo, zmedenost, izgubo smeri, ne vemo točno več, kaj hočemo….

Kaj se bo z utripom Zemlje še dogajalo, strokovnjaki ne morejo točno napovedati. Mi smo del tega elektro-magnetnega polja (plavamo v njem), zato ni čudno, da se ob povečanju frekvence EM polja, v nas povečajo napetost, stres in notranji pritisk ter nezadovoljstvo. Kajti vse, kar ni v harmoniji z visoko vibracijo, hoče ven, da se razreši, da bi lahko zaživeli na tej višji vibraciji. V življenje visokih vibracij ne moremo s sabo nesti delov sebe, ki vibrirajo nižje od tega (od tukaj izhaja ta notranji pritisk, ki ga čutimo, ko naše senčne plati »zaostajajo« za nami in nas sidrajo v nižjih, bolj zgoščenih, počasnejših vibracijah). Moramo jih najprej razrešiti, da jih lahko potem integriramo na višjih frekvencah (šiftnemo vibracijo teh delov sebe, torej šiftnemo čustvene vzorce in prepričanja).

No, morda vam je sedaj kaj bolj jasno, zakaj se nekateri ljudje okoli vas obnašajo, kot da so malce »ponoreli« :) Ali pa, če letos težje kontrolirate svoje izbruhe, bolezni ali pa svoje reakcije na določene stvari. To je vse del teh frekvenčnih sprememb in posledično ekspanzije Zavesti. Zato je še toliko bolj pomembno, da SPROTI čistimo svoje družinske (mentalne in čustvene) vzorce in da jih NE POMETAMO pod preprogo ali ignoriramo, ker se momentum v njih nabira in postajajo vse težje obvladljivi. Kajti vse, kar smo kadarkoli potlačili dovolj globoko v podzavestni um, bo prej kot slej izbruhnilo SKOZI NAS ali pa NA NAS s strani drugih ljudi. Naša zunanja realnost je vedno odsev naše notranje (čustvene) realnosti.

Z ljubeznijo!

 

Darko Kolenc
 

Dodatne informacije:

Saša Miklič 041 928-327

ANANDAJOGA center, Trpinčeva 71, Ljubljana

E-mail: anandajogacenter@gmail.com

Prijava na dogodek | Zdravljenje z energijo

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!

Lokacija | Anandajoga center, Trpinčeva 71, Ljubljana


Ananadajoga center

joga, meditacije, zdravljenje...

Anandajoga center je namenjen širjenju joge, spodbujanju zdravega načina življenja in harmonije v medosebnih odnosih.

Ajurvedska joga

Ajurvedska joga

21. novembra 2018, Ljubljana
PRIJAVI SE  

Komentarji (0)

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji

Nalagam...