5
april

Združena meditacija za dvig zavesti Zemlje

Organizira: Kreacije Svetlobe
Kdaj: 5. aprila ob 10:00 do
5. aprila 2020 ob 12:00
Kje:
Prispevek:Zaželen prostovoljni prispevek
Organizira:Kreacije Svetlobe
Kontakt:Anamarija Kovačič, mail:anamarija@kreacijesvetlobe.si , tel: 031/318-137, http://kreacijesvetlobe.si

132 ogledov

ZDRUŽENA MEDITACIJA ZA DVIG ZAVESTI ZEMLJE

 

Tokrat se bomo srečali v živo

Skupaj z vodeno meditacijo, ki bo v živo ob 11.11 uri se bomo pridružili veliki skupini duš v Sloveniji in Hrvaški, ki meditirajo za mir, vsem tistim, ki se vsako nedeljo Združujejo v Svetlobi in Ljubezni in ki so nosilci nove Zavesti na Zemlji.

 

Prisrčno vabljeni da se pridružite  

 

Združimo se v Ljubezni in Svetlobi in postanimo nosilci Miru, Ljubezni in Enosti za svet

Postanimo kreatorji Nove Zavesti na Zemlji

Ustvarimo svet v katerem želimo živeti. Vsak od nas lahko pripomore k spremembi.

Povežimo se v skupnem namenu: dvignimo Zavest na našem planetu in  ustvarimo Novo Zemljo. Meditirajmo nekaj minut vsak na svoj način, v svojem prostoru in bodimo osredotočeni na brezpogojno Ljubezen, Mir, Enost, Harmonijo, Sočutje in  Radost. 

Združimo se v Svetlobi in skupno dvignimo vibracijo duhovne zavesti v Sloveniji in svetu.

Postanimo del Nove Zavesti na našem planetu.

ZDRUŽENI V SVETLOBI V MREŽO LUČI

 

Kolektivne sinhronizirane množične meditacije imajo znanstveno dokazane pozitivne učinke na globalno zavest. Učinke, ki se pojavijo med sinhronizirano meditacijo, so preučili v 33 državah, v več kot 250 neodvisnih raziskovalnih institucijah in v več kot 600 študijah. Dokazano je, da ima izjemne pozitivne učinke na posameznika in tudi na številna družbena, politična in gospodarska področja v našem svetu, vključno z zmanjšanimi terorističnimi in kriminalnimi dejanji.

Znanstveniki verjamejo, da je to posledica skladne resonance, ki jo tisti, ki meditirajo, ustvarijo v Enotnem kvantnem polju.

»Naša prepričanja imajo moč, da spremenijo tok dogodkov v vesolju - dobesedno, da prekinejo in preusmerijo čas, materijo in prostor ter nato dogodke, ki se dogajajo znotraj njih.« Greg Braden.

 

Namen te globalne meditacije je da bi delovala v najvišje dobro vseh, v najvišje dobro Zemlje. Zdaj je čas, da se povežemo in delimo Ljubezen, ki je v naših srcih, da delimo tisto iskro čiste Božanske Ljubezni, ki je v nas od začetka časov.

 

Če želimo živeti v lepšem svetu, sami postanimo ta svet, sami postanimo Ljubezen, Radost in Mir.

 Kajti druge poti ni.

 

 

Z Ljubeznijo    Anamarija

Več na : https://www.kreacijesvetlobe.si/

 

 

 

 

 

 

 

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Sem INTUITIVNA SVETOVALKA, AVTORICA in VODITELJICA delavnic in meditacij za dvig Zavesti, Sem Lightworker in gridworker- kreatorka mrež Svetlobe, sem VARUHINJA ZEMLJE. VSE KAR DELAM DELA SVETLOBA SKOZI...


Nalagam...