4
julij

Zeliščarski festival Irchen in Spittal

Organizira: Društvo za dušo
Kdaj: 4. julij ob 8:00 do
4. julij 2020 ob 19:00
Kje:
Prispevek:37,00
Organizira:Društvo za dušo
Kontakt:064 108 107 ali info@zaduso.si

44 ogledov

FESTIVAL ZELIŠČ IRSCHEN IN SPITTAL – 4.7.2020

Vabljeni na enodnevni izlet, ki je pisan na kožo ljubiteljem narave, rastlin, zelišč kot vsem vam, ki želite doživeti nekaj novega.

PROGRAM:

Odhod iz Maribora ob 5. uri zjutraj pri TPC City, ob 5.30 v Slovenski Bistrici, ob 6.00 v Celju pri dvorani Zlatorog in ob 7.00 v Ljubljani na parkirišču Dolgi most. Sledi vožnja preko Gorenjske na avstrijsko Koroško.

Obiskali bomo zanimivo družinsko vrtnarijo ter si ogledali permakulturni in zelenjavni vrt. Zeliščarka Karin bo predstavila principe vrtnarjenja s kar največjim posluhom za naravo. Možnost nakupa izdelkov, pripravkov in dobrot z vrta. Osrednji del dneva bo namenjen obisku vasice Irschen, ki v tem času gosti zeliščarski festival. Voden ogled zeliščnega vrta. Nato čas za raziskovanje ponudbe stojnic z vsem, kar znajo tamkajšnji zeliščarji zvabiti iz darov narave. Možnost nakupov in prigrizka.

Ob vrnitvi še krajši obisk Špitala ob Dravi (Spittal an der Drau) in sprehod skozi slikovito mestno jedro. Vrnitev proti Sloveniji in prihod v večernih urah.

CENA: 44,00 EUR za odhod iz Maribora, Slovenske Bistrice in Celja ter 37,00 EUR za odhod iz Ljubljane

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, vstopnino za zeliščarski festival, cestnine in parkirnine, oglede po programu, vodenje in organizacijo ter DDV.

POPUST: otrok do 12. leta – 25 % popust (z dvema odraslima osebama).

Prijave so obvezne po telefonu 064 108 107 ali e-mailu: potovanja@zaduso.si

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Društvo za Dušo je skupina ustvarjalnih in srčnih prostovoljcev s strokovnimi znanji iz izobraževanja ter turizma, ki želimo krepiti ter širiti večne medčloveške vrednote. Naše delovanje delimo na...


Nalagam...