16
februar

Predstavitev Ženskih Večerov

Organizira: Zavod Gnozen
Kdaj: 16. februarja ob 17:00 do
16. februarja 2019 ob 18:00
Kje:
Prispevek:0€
Organizira:Zavod Gnozen
Kontakt:070 271 888

458 ogledov

S Februarjem 2019 pričnemo z delavnico "ŽENSKI VEČER", ki bo obsegala kar 9 srečanj. 

Vabljene ste na prvo brezplačno predstavitev delavnice, ki bo 16.02.2019 ob 17:00 uri, v prostorih Zavoda GNOZEN na Kersnikovi 5a v Ljubljani. 

...ALI JE DELAVNICA ZAME... ?

Si ena izmed mnogih, ki :

●        Je žrtev fizičnih in psihičnih manipulacij, ...

●        Išče ljubezen, življenjskega sopotnika - ima občutek, da se v ljubezni in pri partnerjih vrti v začaranem krogu,

●        Je prestrašena in si želi biti slišana, išče odgovore, ...

●        Ni zadovoljna s trenutnim partnerjem, ga želiš spremeniti, imaš občutek, da ni to to in si želiš nekaj več, 

●        Ji vlada občutek praznine in neizpopolnjenosti, ...

●        Daje prednost drugim, sebe postavlja na zadnje mesto, ...

●        Zavrača sebe in svoje želje, da bi ugajala drugim ...

Če si se našla v vsaj eni od zgoraj zapisanih besedah, je Ženski Večer tvoja priložnost, da se rešiš te ujetosti v senci in se osvobodiš.  

...Si pripravljena sprejeti ta izziv in se odreči strahovom, ki bivajo v tebi, ti povzročajo bolečino in zadržujejo na poti do lastne sreče. Si pripravljena zapustiti kletko, spregovoriti, ter sprejeti svojo resnico in pravico do bivanja kot močna ženska, ki se postavi zase. Ne zmoreš sama in nimaš dovolj poguma reči bolečini dovolj? Če si pripravljena sprejeti te spremembe, se zaupati, te vabiva, da se pridružiš na delavnici in predavanju "Ženski Večer", kjer smo ti pripravljeni pomagati, da skupaj najdemo tvojo ljubezen, srečo, ki čaka v tebi, da se prebudi, zažari in zapusti kletko, v kateri bivaš. 

Delavnica je namenjena tebi, če želiš uresniči svojo bit! 

Želiš postati močna ženska, ki je samostojna, karizmatična, uspešna, zaupa vase, stoji za svojimi besedami in dejanji, je pogumna, ve kaj želi doseči v življenju...

Delavnice in predavanja, ŽENSKI VEČER, organizirata terapevtka Apolonia Galanti in osebna trenerka ter prehranska svetovalka Jasmina Hafner. 

Na vseh srečanjih, skozi vseh 9 delavnic, bo potekala rdeča nit izražanja sebe in svoje biti. Ženskam, ki so skrite v senci, ki niso izražene tako kot bi si želele biti, želimo s pomočjo kroga zaupanja in vodenja skozi proces sprejemanja ponovno vnesti samozaupanje v sebe, poiskati vso ljubezen do sebe, samozavest, moč, lepoto, ki izvira iz notranjosti in odseva navzven. 

Ženske smo močne mentalno, čustveno in fizično. Ker pa je naša podzavest naravnana na preteklost in vezana na vse vzorce, ki so v naših globinah, naučene in prenesene od matere, te od njihovih mater itd., se zapiramo pred seboj in živimo v senci bolečine. Vso ljubezen, ki je prisotna v nas, zatiramo in ne izražamo sebe. Zatečemo se v iskanje nečesa, kar ne potrebujemo. Iščemo rešitve in potrditve na napačnih mestih in pri napačnih ljudeh, bežimo pred seboj in zapiramo vrata svoji pristnosti. 

***

Kdo vodi delavnico?

Sem Apolonia Galanti, specialistka za skrite potenciale pri ljudeh in podjetjih. Rada odkrivam- razkrivam dogodke in situacije iz preteklosti, kateri se nam ponavljajo v sedanjosti (ti so posledica naših vzorcev, prepričanj, čustvene navezanosti...). Pomagam prepoznati, da našo sedanjost in prihodnost kreirajo miselni procesi, ki se deloma odvijajo na zavednem, večji del pa na nezavednem nivoju v obliki zgodb, sanj, domišljije in iluzij. Vsi ti procesi so plod naše preteklosti in so globoko zakoreninjeni v nas, nekateri celo do te mere, da se jih niti ne spomnimo, niti ne zavedamo. Večino od njih smo si interpretirali po svoje in to povsem drugače, kot so se v resnici zgodili. Posledica tega so bolečine in rane na zavednem in nezavednem nivoju, ki jih zadajamo sebi, svojim bližnjim in okolici, odvijajo pa se nam tako v zasebnem kot poslovnem okolju.

Moje delo zajema vodenje ljudi skozi proces osebne preobrazbe in razvoja z lastno tehniko. Imenuje se Mata tehnika, ki omogoča razumeti globine posameznikove podzavesti in pride do samega jedra problema. S Mata tehniko ljudje prepoznajo, ozavestijo, razumejo določene dele, ki jih v sebi vztrajno zavračajo in s tem spremenijo smer svojega bivanja, prepričanja in delovanja.

Ko razumemo sebe, razumemo tudi dogajanje okoli sebe in samo življenje. Zavedamo se, da smo tukaj zato, da delamo zase, pri tem pa pomagamo in koristimo tudi drugim. Kot to enkrat ozavestimo, lahko spremenimo cel proces načina življenja. Poleg tega pa Mata tehnika omogoča razkrivati in odkrivati skrite potenciale v ljudeh, ki zaradi takih in drugačnih vzrokov niso vidni. 

V svojem življenju sem veliko raziskovala na tovrstnem področju, iskala znanje pri raznih strokovnjakih in terapevtih, ki so mi skušali pomagati po najboljših močeh. Na koncu sem ugotovila, da dosegam najboljše rezultate, če zaupam sebi in raziskujem dogajanja okoli sebe. Leta 2010 sem se odločila profesionalno pomagati in učiti druge ljudi, kako razumeti življenje in svoj notranji svet. V letu 2013 sem opravila izobraževanje Trening coachinga v šoli DIJADA in ga zaključila z diplomo.

 ***

Jasmina Hafner, osebna trenerka ter prehranska svetovalka sem zaradi vseh svojih preteklih dogodkov, izkušenj in  strahov v zadnjih letih prehodila trnovo pot v iskanju sreče in ljubezni do sebe. Na terapevtko Apolonio sem se obrnila, ko sem bila že na robu obupa in sem se izgubila v senci in bolečini in nisem bila več ista oseba. Spoznala sem, da v naši notranjosti in podzavesti biva mnogo mnogo več kot si lahko zamislimo in ugotovila kako nujno potrebne so bile nekatere spremembe v življenju, da sem spoznala koliko ljubezni imam do sebe in kaj resnično pomeni biti srečen in ljubiti. Po terapijah s Apolonio in več letih učenja sprejemanja sebe, sem se začela zavedati smisla obstoja. Prišla sem do točke in želje, da prenesem vse svoje izkušnje, zavedanja in znanja na druge in pomagati izgubljenim, nemočnim, nesamozavestnim ženskam priti do spoznanj in sprejetja sebe ter se naučiti biti v svojem najlepšem bistvu.

Leta 2018 sem pridobila licenco na področju osebnega trenerstva in prehranskega svetovalca (AFP organizacije). Ker vidim povezanost in ravnovesje med - fizična aktivnost - prehrana - um, sem s takim pristopom začela delati tudi pri svojih strankah na področju trenerstva, prehrane in osebnega svetovanja. Pravim, da je to edini način, kjer lahko brez občutka odrekanja in pritiska, da nekaj moraš narediti, lahkotno dosežeš celotno spremembo navad v popolnoma novem življenjskem slogu.

Vse dokler v našem umu tega ne uravnovesimo, se tudi ostale stvari v življenju ne bodo. Kot pravi moj logo in moto - "Balanced Life" (Življenjsko Ravnovesje).

Na delavnicah "Ženski Večer", bom svoje izkušnje, znanje, svoje zavedanje in razumevanje sprejemanja sebe, odkrivanja ljubezni, delila z vami in vam pomagala najti vaš pravi ključ do sreče, vašega srca in vaše biti.

 ***

Vse nadaljnje delavnice bodo potekale vsako soboto od 17.00 do 21.00, s prvo delavnico bomo pa pričeli 23.02.2019., ob 17.00. 

Delavnice so omejene na 10 udeleženk, zato je obvezna prijava udeležbe na : mataterapija@gmail.com  

Cena posameznega obiska ene delavnice, je 54€, katero investiraš v sebe. 

*V primeru plačila celotnega zneska (vseh 9 delavnic) pred prvim srečanjem, do 20.02.2019, je cena 397€*.

Po tem datumu je cena vseh 9 delavnic, 486€.

V kolikor imaš zadržke glede skupine in izražanja sebe pred drugimi, se lahko dogovorimo tudi za individualno srečanje.

Veseliva se tvoje udeležbe, 

Apolonia Galanti in Jasmina Hafner ( jasmina.hafner3@gmail.com ali 040316604) 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Zavod GNOZEN preučuje sisteme zahodne in vzhodne filozofije, kulture, umetnosti ter religije na takšen način, da lahko posameznik preko različnih načinov, tehnik in orodij prebudi oz. ponovno razkrije...

  |  www.gnozen.com
Nalagam...