21
avgust

Znanost in spretnost upravljanja z Energijo – sistem za naravno zdravljenje in sinhronizacijo

Kdaj: 21. avgusta ob 12:00 do
28. avgusta 2020 ob 12:00
Kje:
Prispevek:Podrobnosti v opisu - cena je odvisna od izbire tipa nastanitve ;)
Organizira:Harmony program na Pašmanu
Kontakt:harmony.slovenija@gmail.com, URŠKA: +386 (0) 40 38 1 1 60

142 ogledov

Domagoj Čelan (Hrvaška) – Znanost in spretnost upravljanja z Energijo – sistem za naravno zdravljenje in sinhronizacijo

 Superhuman – Energy Management System  je skupek vaj, spretnosti, programa, tretmaja in znanja s skupnim ciljem – na najhitrejši možen način spodbuditi kvaliteten pretok energije v človeku in ga pripeljati predvsem do zdravja, nato pa tudi do ravnotežja, kapacitete in zavedanja, ki mu bo omogočila doseči vse življenjske potrebe in cilje kamor spada tudi duhovni in energetski razvoj.

Program temelji na principih tradicionalne kitajske medicine in energetskega treninga, ki ga na zahodu že več kot 30 let potrjujejo neverjetni rezultati.Superhuman – Energy Management System je sestavljen iz zasebnih programov in tretmajev:

  • Super Movement | healing exercises (zdravilne vaje),
  • Super Connection | healing energy relaxation (zdravilna energetska sprostitev)
  • Superhuman Spirit | energy management education and training (izobraževanje in trening upravljanja z energijo)
  • Super Flow Pressure | healing energy massage (zdravilna energetska masaža)
  • Seminar Superhuman Spirit – for Natural Healing and Personal Development

vsebuje elemente vseh 4 programov: energetske vaje, energetsko meditacijo, kognitiven bihevioralen trening upravljanja z energijo in trening prenosa energije s pomočjo osnovnih masažnih tehnik.

Cilj seminarja je razložiti strukturo naravnega mehanizma pretoka energije v človeku, naravi in Vesolju od katerega je odvisno naše zdravje, življenjski rezultati in uspeh, postaviti temelje za uspešno upravljanje z osebnim pretokom energije, doseči prve rezultate pri upravljanju z energijo ter zbuditi in spomniti udeležence na cilj zaradi katerega smo prav za prav vsi tu na zemlji – vsi smo tu zgolj z enim samim ciljem – postati Superhumans.

 Domagoj Čelan je energetski trener, inštruktor in terapevt z 23-letnimi delovnimi izkušnjami. Pri komaj 20. letih je spoznal kitajsko mojstrico, ki je na Zahod prinesla znanje o naravnem upravljanju z energijo in demonstrirala čudežne možnosti zdravljenja. Ko je videl rezultate je pustil vse drugo in se popolnoma posvetil preučevanju tega neprecenljivega znanja. Naslednjih 17 let je preživel kot sledilec mojstrice po svetu in s pomočjo treninga, učenja in dela v centrih, ki jih je ona vodila in organizirala pridobil dragocene izkušnje. Zadnjih 5 let se posveča ”prevajanju pridobljenega znanja in veščin v jeziku, ki je razumljiv in sprejemljiv modernemu človeku, ki tako lažje pride do iskanih rezultatov. V začetku leta 2019 je ustanovil Superhuman – Energy Management Centar v sklopu katerega prevaja online energetske treninge in vodi delavnice, predavanja in tretmaje na različnih lokacijah na Hrvaškem.Znanost i vještina upravljanja Energijom-sistem za prirodno iscjeljivanje i sinkronizaciju

Cena:

Tedenski cenik in vse podrobnosti različnih nastanitev najdete tukaj: https://harmony.hr/sl/cene-in-rezervacije-2/

Zakaj ne bi letos dopustovali nekoliko drugače?

V Centru Harmony v čudovitem okolju kampa Torkul, ki leži v oljčnem gozdičku 80 metrov od peščene plaže, v kraju Kraj na otoku Pašman se vam razkriva popolnoma nova realnost, iz katere lahko črpate moč in odkrivate lepote življenja. Čas letnega dopusta, ko smo najbolj odprti za delo na sebi, je idealna priložnost, da se obrnemo k svojemu notranjemu bitju, na katero smo zaradi vsakodnevnih obveznosti pozabili.

Program Harmony to delo na sebi izvaja s pomočjo vegetarijanske prehrane, čajev za razstrupitev organizma, jutranjih vaj in meditacij, seminarjev, plesa ter glasbe.

 “Odkrijmo harmonijo v lastnem bitju, zajemimo iz nje. Če to lahko storimo, bomo dobili vse, svet pa bo ponovno postal zdrav in radosten kraj za življenje.”
Na jutranjih vajah odpravljamo mišične napetosti, ki so posledica stresa in nepravilne telesne drže.       

Na seminarjih z različnimi tehnikami meditacije odpravljamo notranje blokade, ki so nastale zaradi čustvenih in mentalnih poškodb. Tako se odpremo pretoku energije in začne se proces samozdravljenja.

Večerni plesi nas povezujejo v celoto, s čimer dobimo občutek, da smo vsi eno.  

Vegetarijanska hrana dodatno podpira proces preobrazbe, ker ne obremenjuje organizma  in s svojim zdravilnim delovanjem prečiščuje telo na fizični ravni. Uravnotežena vegetarijanska prehrana je primerna za dolgoletne vegetarijance, za tiste, ki poskušajo spremeniti način prehrane, in za tiste, ki želijo le za določen čas spočiti organizem od težke hrane. Po načinu kuhanja in videzu so obroki podobni klasičnim, zato je privajanje na tovrstno prehrano precej lažje. Hrana je raznovrstna, uravnotežena, obilna, lahko prebavljiva, sveža, okusna in po sestavi zadovoljuje vse nutricionistične potrebe. Sestavljajo jo sadje, zelenjava, domače pecivo, domač kruh, goste juhe in uravnoteženi obroki. Z uživanjem takšne hrane imamo občutek lahkote v želodcu in vitalnosti v telesu. Imamo možnost, da jemo zdravo hrano, v katero je vtkan občutek hvaležnosti, ljubezni in skupnosti.

Preberite več o HARMONY PROGRAMU TUKAJ. >>

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Harmony program je celovit pristop k delu na sebi ob podpori vegetarijanske prehrane, čajev iz zelišč, seminarjev samorazvoja, jutranjih vaj, plesnih delavnic, bivanja v neokrnjeni naravi, s poudarkom...


Nalagam...