23
junij

Zvočna gong kopel ob polni luni

Organizira: Tea Smonker
Kdaj: 23. junija ob 17:15 do
23. junija 2021 ob 18:15
Kje:
Prispevek:12,00 Eur
Organizira:Tea Smonker
Kontakt:tea.smonker@gmail.com, 040226045, martina.trebežnik@gmail.com

43 ogledov

Srčno ste vabljeni v vibracije polne  lune in zvoka gongov !

Zvok gongov deluje na vsako celico v telesu,  uravnava delovanje  možganov, uma in duha.  V kombinaciji  z vibracijo lune prinaša globoko sprostitev.

Vplivi polne lune in prazne  so  nam lahko v veliko oporo pri samorazvoju in zgubljanju telesne teže. Luna je planet, ki v enem mesecu preide v različne faze in odnose s soncem - lunine mene. Povezave sonca in lune - lunine mene, se po principu sozvočja ali sinhronosti kažejo tudi v nas. Za uspeh je pomembna usklajenost uma in čustev. Z rastočo luno od mlaja do polne lune, ko smo polni energije, načrtujemo, v naslednjih dveh tednih, od polne lune do mlaja, pa uresničujemo, dosegamo zastavljene cilje.

Tokrat bo polna luna 24. 6. 2021, v znamenju device. To je dober dan za intelektualno odelo, načrtovanje, analiziranje, pospravljanje, osebno nego, izgubo telesne teže. Več o učinkih lune najdete na https://www.lunin.net/koledar/danes/.

Uglasili se bomo z zvočno namero  Povezan/a s  čisto ljubeznijo se odpiram resnici in svobodnemu življenju. Lahko si določite tudi osebno namero, ki vam prinese  učinke v življenju.

Kaj boste v zvočni gong kopeli pridobili?

- boljše počutje - razgraditev negativnih vzorcev mišljenja, čustvenih stanj in toksinov,

- novo polje za kreiranje novega sebe,

- pomlajevanje celic,

- povezavo z umom in vzpostavitev harmonije v telesu in življenju,

- priložnost za uresničevanja pozitivnih ciljev za preobrazbo v življenju.

Udeleženci v zvočni gong kopeli praviloma ležijo. Pridite udobno oblečeni,  s  seboj  prinesite podlago za ležanje in vodo, ki jo zvok informira in po zaužitju dodatno okrepi  učinke zvoka na telo.

O meni:

Tea Smonker, magistrica znanosti, univ. dipl.soc. delavka v pokoju. Pridobila sem mednarodne certifikate na področju igranja gongov, zvočne masaže, gong joge, joge plesa, joge smeha, NLP master coach. Zvočne gon kopeli izvajam 11 let, zaradi pozitivnih učinkov  vibracijske izkušnje, jo želim deliti z ljudmi.

Veselim se zvočnega soustvarjanja z vami!

                                                                                                                                 Tea Smonker

 

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Tea Smonker sem izvajalka programov: coaching , zvočnih gong kopeli, joge plesa, gong joge, za vibracijsko samoobnovo potencialov telesa, uma in duha. Moje vodilo je delovanje iz čiste...


Dogodki organizatorja

Nalagam...