17
julij

Zvočna kopel s petjem v svetlobnem jeziku srca

Organizira: Višja Vibracija
Kdaj: 17. julij ob 19:00 do
17. julij 2024 ob 20:30
Kje:
Prispevek:25 eur
Organizira:Višja Vibracija
Kontakt:info@svetiscesrca.com

141 ogledov

Zvočna kopel je mistično potovanje skozi zvočne pokrajine, ki jih ustvarjajo zdravilni zvoki gonga, pojočih kristalnih in tibetanskih posod, šamanskih bobnov, raznih zvončkov, flavt, didgerido-ja..., in petje v svetlobnem jeziku.

Kaj je ta svetlobni jezik?

To je jezik srca, nekateri ga imenujejo jezik višjih dimenzij ali »light codes language«. Ta jezik prinaša kode-ključe, ki odpirajo vrata v naši zavesti, nas zdravijo, dvigujejo na višjo frekvenco in nas spominjajo kdo v resnici smo.

Zvočno kopel bova za vas z vso ljubeznijo izvajala Ka Mai in Dario Sever z namero transformacije vse stare energije, ki nam ne služi več, da bi se lahko še globlje usidrali v zavesti nove Zemlje in zaživeli svoje dušno poslanstvo na tem planetu.
Zvočna kopel nas vodi v globoko sprostitev, v samozdravljenje, transformacijo energijskih blokad ter uravnoveša naše fizično, mentalno, čustveno in duhovno telo.

S seboj prinesite svojo podlogo za ležanje in po potrebi odejo za pokriti (lahko tudi spalno vrečo) ali pa koristite podloge, ki so na voljo v Višji vibraciji. Ne pozabite na vodo.

Prostovoljni prispevek 25€. Število mest je omejeno, zato so prijave obvezne.
Prijave in informacije: info@svetiscesrca.com  ali 040 861 078 - Kamai

Kamai Serafi in Dario Sever
Svetišče srca

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Višja Vibracija ponuja podporo pri duhovni rasti posameznikom in izvajalcem dogodkov. Ponujamo prostor za izvedbo vaših dogodkov v Ljubljani (Pržan), imamo pestro trgovino z izdelki za osebno in...

  |  visja-vibracija.si/

Nalagam...