AMOS RA
Akademija za meditacijo, osredotočenost in srčnost

AMOS RA - Akademija za meditacijo, osredotočenost in srčnost

Pod gozdom c.VIII/3
1290 Grosuplje

0 zahval     617 ogledov

Pri AMOS RA nas je navdihnila želja, da vam pomagamo pri umiku iz vsakdanjega življenja, stresa in obveznosti, pomagamo zopet vzpostaviti povezavo s samim seboj, izboljšati življenje in ustvariti povsem novo prihodnost. Prihodnost, ki ste si jo vedno želeli in o kateri ste sanjali, a niste imeli moči ali poznali načina, kako jo uresničiti.


Zakaj se je tako težko spremeniti? Za spremembo potrebujemo veliko energije in jasno namero. Pomagamo vam sprostiti dodatno energijo in vas vodimo skozi proces transformacije.
Skupaj bomo razvili veščine kot je metakognitivnost, s katero se osredotočimo in obdržimo našo kreativno energijo na stvareh, ki jih želimo, namesto na tistih, ki se jih bojimo. Uporabljamo orodja, kot je meditacija, da spremenimo naučene pogojne odzive telesa in podzavesti ter razvijemo nove navade in prepričanja.


Učenje je ključen element spremembe. Na naših delavnicah uporabljamo in raziskujemo delo velikih znanstvenikov in filozofov, kot so dr. Joe Dispenza, Bruce Lipton Ph. D., Eckhart Tolle in mnogi drugi. S tem razvijamo globlje razumevanje znanstvenih zakonov in konceptov, ki urejajo naš svet in proces sprememb.

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  AMOS RA - Akademija za meditacijo, osredotočenost in srčnost

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...