Excellentia viva
angelske terapije za ljudi, živali in podjetja

0 zahval     248 ogledov

Svojega dela nisem prinesel na svet z rojstvom. Pri gradnji novega sveta in delovanja po novem, je nekaj posameznikov prejelo možnost prenosa energij na zemljo. Energije so bile gradnik novega in so se prenašale skozi telesa posameznikov v dobro ali korist prebivalcev Slovenije. Na telesni ravni je posameznik lahko podelal nekaj, kar ni njegovo delo, v zameno pa so mu bile odprte povezave in dostop do najčistejših informacij.

Svet milih – duš ni nič manj aktiven, kot svet ljudi. Mili imajo vpogled v pretekla življenja posameznika, v njegove karmične dolgove, kot tudi nagrade. Duše nimajo ega, ne čustev. Informacije, ki jih posredujejo so za posameznika najprimernejše, ne glede na to, da morda tisti trenutek ne delujejo kot idealne. Mili delijo svoje nasvete preko medija. Medij komunicira s telepatijo in s kodo, ki jo aktivira drug medij. Posameznik se gotovo sprašuje, kako komunikacija in prenos informacij poteka. Potrebujemo sprejemnik in oddajnik. Mili so s pomočjo skupine duš usmerili večjo količino misli, oseba pa jo zazna kot intuicijo ali neslišen glas, ki mu sporoča pomembno informacijo. Torej imamo vsi ljudje nekaj aktivnega potenciala za komunikacijo z milimi. Medij pa prenaša večjo količino podatkov v krajšem času in z veliko večjo jasnostjo. Njihovi komunikacijski kanali so širši. Poglavitno se je zavedati, kaj informacije ljudem omogočajo. Rešitve, ki jih predlagajo vodniki ljudem, so zanje, glede na njihovo osebno situacijo najprimernejše. Ljudje vidimo stvari ali dejanja iz pogleda mravljinca, mili pa gledajo iz perspektive sokola, ki zajema veliko večjo sliko ali pa več manjših posameznih kadrov. Določene odločitve lahko človeka opeharijo njegovih potencialov. Napačne odločitve se na začetku zdijo povsem primerne, kasneje, ko smo se začeli zavedati napake, pa smo lahko že tako izčrpani, da nimamo več moči za pravilne usmeritve. Ljudje pri odločanju pozabimo pregledati tudi negativne posledice napačnih odločitev. Posledično so okoli nas nesrečni, bolni, nezadovoljni, prestrašeni ljudje. Pozabljajo pa, da so s svojimi preteklimi stopinjami pribredli v nezavidljivo situacijo. Kasneje, ko bomo pričeli reševati situacijo, težje bo rešljiva.

Mili se rojevajo, v življenja vstopajo kot duše novorojencev. Za svoja bodoča življenja želijo le najboljše. Nihče se ne uteleša zato, da bi postal revež. Večina nima pravih informacij, nima pravega orodja, ne hodijo po svoji poti. Aktivnosti iz mladih dni nam narekujejo bodočo stopnjo razvoja, izbira šole izobrazbe? nam diktira način življenja, izbira partnerja gradi ali ruši osebno srečo, delovno mesto narekuje način življenja. Moje sodelovanje z Arhangeli in Angeli omogoča ljudem preprečevanje problemov in zapletov. Predvsem pa nudi dolgoročno najprimernejše rešitve in informacije iz prve roke – iz izvora. Komunikacija poteka z vodnikom Arhangelom, ki ima ob sebi skupino strokovnjakov, skupino Arhangelov in Angelov. Vsak od njih pokriva določeno področje za katerega mediju lahko posreduje informacije.

Danes že živimo v dobi novega stvarstva sveta, ki se odraža v drugačnih energijah, v novih možnostih delovanja. V energijah, ki omogočajo mnogo več, kot smo si včeraj lahko zamišljali. V sodelovanju z Nadangeli in Angeli v dobrobit živim bitjem se posreduje energija Angelov.S posredovanjem energij se omogoča ponoven vklop zdravja. Omogoča se vse, kar potrebujemo ljudje ali živali, zdravje, usklajevanje energij, odklop blokad, ki nas ovirajo v življenju, pomoč podjetjem, vnos manjkajočih energij podjetjem in povečevenje uspeha, dviganje energij v prostorih, vklop delovanja na prano, dviganje kvalitete vode, pomoč pri razvoju talentov, dvig zavesti, odklop in čiščenje temnih energij osebam, živalim, prostorom. Svoje potrebe nam posredujete in glede na odobritev Nadangelov, delujemo za vas in vaše potrebe.

Lan Vodopi
 

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Angelske terapije za ljudi, živali in podjetja

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...