Aura-Soma Slovenija
barvna terapija

Aura-Soma Slovenija

1000 Ljubljana

0 zahval     329 ogledov

Aura-Soma je celostni sistem energijskega zdravljenja, katerega temelj je barvna terapija. Deluje na vseh ravneh, telesni, mentalni, čustveni in duhovni ravni.

Nastala je kot navdih, ki ga je angležinja Vicky Wall prejela skozi meditacijo in molitev. Osnova pa so bile njena odprtost in sposobnost jasnovidnosti, ki so jo spremljale od zgodnjega otroštva in znanja, ki jih je pridobivala skozi celo življenje. Vse, s čimer se je ukvarjala, jo je pripravljalo na nalogo, da v ta svet prenese znanja z višjih ravni.

Terapija Aura-Soma se izvaja z izdelki, ki so narejeni po homeopatskih principih – vsebujejo energije barv, mineralov in rastlin, ki so potencirane, s tem se ojača njhovo zdravilno delovanje. Dodatno pa jih s stresanjem pred uporabo potenciramo sami.

Z uporabo Aura-Soma izdelkov se dotaknemo svoje energije na najglobjih ravneh, pri samem vzroku neravnovesja. Učinki so zvišana raven energije, izboljšana čustvena stabilnost, bolj umirjene misli, večja odpornost na stres, izboljšano spanje, … Vse to ima posledično vpliv tudi na telo, imunski sistem se ojača, sprostijo se napetosti in bolečine, ker odpravljamo vzroke, zaradi katerih smo zboleli.

Barvna terapija Aura-Soma ponuja širok spekter izdelkov. Nekatere uporabljamo tako, da se mažemo po koži, na ta način koža vpije rastlinske izvlečke in energije, ki direktno vplivajo na naše telo, organe, hormonski sistem.  Nekatere pa tako, da jih nanašamo na energijske točke na dlaneh in zapestju, od tam jih razširimo v auro. Večina teh izdelkov ima tudi intenziven naravni vonj, ki je kombinacija različnih izvlečkov in eteričnih olj in na ta način delujejo izdelki na človeka tudi v smislu aromaterapije.

Uporaba izdelkov prinese v naša telesa energijo, ki nas podpre na področjih, na katerih delamo in se spreminjamo. V telo vnašamo informacije, ki pomagajo spremeniti energijski zapis v našem telesu, sprožijo transformacijo bolečinskih teles na astralni ravni in s tem karmičnih zapisov. Posledica je uravnovešanje, osvobajanje pretoka energije in rastrupljanje na vseh ravneh. Izživijo se napetosti, strahovi in travme in aktivira sistem samozdravljenja. V takšnem stanju zvišanjega pretoka energije, se zviša tudi raven našega zavedanja, uglasimo se s sabo in svojim namenom, začnemo spoznavati svoj resnični jaz in izražati svoje kvalitete.

Poudrek pri delovanju Aura-Soma terapije je v tem, da vsakdo sam izbere, kar ga privlači. Vicky Wall je rada poudarjala, da se največji učitelj skriva znotraj nas in da mi sami najbolje vemo, kaj za nas najboljše. Prevzemanje odgovornosti za svoje zdravje pa je tudi velik korak na poti k ozdravitvi.

Za več informacij in nasvet glede izbire ali naročila Aura-Soma izdelkov, sem vam na voljo na 040 512 432 (med tednom dopoldne od 9.00. do 12.00.). Svetovanje je brezplačno in neobvezujoče.

Tina Ogorevc Pavlin, barvna terapevtka po sistemu Aura-Soma

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Dejavnosti:

Pošlji sporočilo  |  Aura-Soma Slovenija

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...