Avocado center
center dobrih življenjskih praks

Avocado center, center dobrih življnjskih praks

Stara cesta 21
1370 Logatec

0 zahval     188 ogledov

Sem Saša in pred leti sem se joge skušala naučiti iz knjig, ki so bile dostopne v lokalni knjižnici. Ni šlo. Joga niso zgolj jogijski položaji, pri katerih je treba paziti na pravilno izvedbo. Joga vstopi v življenje na vseh področjih. To sem spoznavala, ko sem se odločila za učiteljski tečaj joge v Agni Yoga Studiu, kjer sem se učila jogijske prakse, filozofije in njenega vpliva na človeka.

Zame je vse to znanje prišlo ob pravem trenutku. Prav vsi gradniki v mojem življenju so se takrat sesuli in zavestno sem začela postavljati nove.

Vsa ta znanja sem (malo zavestno, malo pa spotoma) prenašala na ljudi okrog sebe. Najbolj na moja dva otroka, kjer so se jogijske tehnike izkazale za odlične pri umirjanju stresa, poglabljanju sočutja in prijaznem odnosu do sebe (in posledično drugih).

Vmes sem odkrila plesno meditacijo in čuječnostne igre. Rada preizkušam nove stvari in se udeležujem različnih delavnic. Moja želja je, da bi pot do dobrega počutja, sprejemanja sebe in radostnega odnosa do življenja odkrilo čim več ljudi. 

Avocado center ponuja prav to. Izberite delavnico, vadbo, seminar ali predavanje, ki vas pokliče. Zagotavljam vam, da sem vse ponujeno preizkusila sama in če je v meni pustilo odtis pozitivnega, prijetnega ali koristnega, želim to ponuditi tudi vam.

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Avocado center, center dobrih življnjskih praks

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...