svetovna potovanja

Až-svetovna potovanja

trg osvoboditve 2
2230 Lenart v Slovenskih goricah

0 zahval     10 ogledov

Turistična agencija AŽ je bila ustanovljena leta 1993 z namenom približati turistično ponudbo domačinom in okoličanom Lenarta. Ponudbo aranžmajev slovenskih in tujih organizatorjev potovanj in letovanj smo širili z lastnimi produkti, postali prepoznavni po organizaciji izletov in potovanj po Sloveniji.

Leta 2000 smo pridobili licenco za organizacijo potovanj. S ponosom lahko rečemo, da smo kljub velikosti postali zaupanja vreden poslovni partner na trgu. V letu 2009 smo izdali katalog PRIDIH DOMAČNOSTI za letovanja na Hrvaškem in v Sloveniji ter leta 2017 razvili blagovno znamko CELOSTNA POTOVANJA.

Kljub izzivom let 2020 in 2021 ohranjamo odličnost in se trudimo ponuditi skrbno izbrano kakovost. Naš cilj ostaja zadovoljiti stranke s storitvijo na enem mestu, zagotoviti brezskrbno potovanje ter ohranjati ponudbo zaključenih izletov in prilagojenih posamezniku. Z novostmi v prihodnosti želimo graditi na kvaliteti in ljubezni do potovanj, ohranjati odličnost ter zadovoljevati pričakovanja naših strank. Odkrijte svet z nami!

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Až-svetovna potovanja

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...