BIOKROG
Vir vitalne življenjske energije

0 zahval     873 ogledov

Andrej Podgoršek prihaja iz Stahovice in je strasten raziskovalec. Njegov raziskovalni duh se je še okrepil, ko se je soočil z zdravstvenimi težavami. V iskanju rešitev za svoje zdravstvene težave je spoznal resnico, ki jo razodevajo starodavni spisi, in sicer, da so vzroki za nastanek bolezni znotraj nas in da se vse dogaja v nas samih.

Pred 5 leti je imel precejšnje zdravstvene težave, ki so se kazale kot bolečine v trebušni votlini, kar se je s časom le stopnjevalo. Za takšno stanje ni našel nobenega vzroka, bolečine pa so postajale čedalje hujše. Obiskal je zdravnika, ki mu je opravil pregled telesnih tekočin, UZ notranjih organov in še nekaj specialističnih pregledov. Vsi izvidi so kazali na optimalno stanje organizma. Kljub vestnemu delu in prizadevanju, mu stroka ni znala pomagati.

Spoznal je, da mora za svoje zdravje odgovornost prevzeti sam. Poskušal je z menjavo hrane, pitjem raznih napitkov, spremembo načina življenja, preizkušal je razne alternativne metode zdravljenja, a bolečine so ostajale. Na poti iskanja rešitve, je v tuji literaturi našel zelo površen opis priprave. Lotil sem je iskanja ustreznih materialov in uspel sestaviti svoj BIOKROG. Že po prvi uporabi je opazil občutno boljši spanec, za kar je bil razlog zmanjšanje stresa in napetosti. Bolečine v trebušni votlini so se po 10-minutni uporabi Biokrog-a občutno zmanjšale, po enem tednu redne uporabe pa preprosto izginile. Vrnil se mu je apetit, volja do življenja se je okrepila in ponovno se je začel počutiti resnično živega.

Glede na pozitivne rezultate, ki jih je doživel z uporabo BIOKROG-a, se je Andrej odločil, da ponudi pripomoček tudi svojim prijateljem in sorodnikom. Tako je BIOKROG „krožil“ med ljudmi, ki so nujno potrebovali zdravstveno pomoč. Neverjetni odzivi na delovanje BIOKROG-a so ga navdahnili z idejo, da pristopi še k znanstvenemu preizkusu vpliva tega pripomočka na delovanje človeškega organizma.

Testiranja izdelka BIOKROG na Inštitutu BION so dokazala, da energijski vpliv BIOKROG-a ustreza kriterijem za pridobitev Certifikata energijskega vpliva na človeka. Pripomoček BIOKROG je prejel poročilo o delovanju, certifikatno listino št. 0255 ter ustrezni certifikatni znak.

BIOKROG – popolnoma nova izkušnja starodavne metode zdravljenja

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  LOGOS TRADE d.o.o.

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...