Body-Mind-Soul Connection
programi za zdravo in srečno življenje

0 zahval     475 ogledov

Mojca Jakomin je ustanoviteljica Body&Mind&Soul programov, s katerimi uspešno spreminja življenja njihovim uporabnikom. 

Verjame, da ko uravnovesimo energije med fizičnimi, mentalnimi in duševnimi procesi smo lahko zdravi, srečni in zadovoljni s svojimi življenji.

Dandanes smo preveč obdani z mnenji iz okolice (starši, učitelji, služba, duhovniki, tv, radio, mediji, prijatelji...), ki nas skozi življenje spreminjajo. Pridemo do točke, ko ne vemo več, kdo v resnici smo in kaj si zares želimo. Živimo življenja, ki ne tečejo po naših tirnicah in se izgubimo. Znotraj nas se začne vse sesuvati, meče nas na levo in desno in ne znamo se rešiti, kot bi si želeli.  

Edina prava rešitev je ta, da utišamo moteče dejavnike iz okolice in pričnemo poslušati svoj notranji glas, ki nam vseskozi tiho šepeta, vendar dokler so moteči dejavniki tako glasni, ga ne moremo slišati. 

Skrb le za eno od naših treh teles na dolgi rok, žal ne bo dovolj. Če npr zelo zdravo jemo in se ne gibamo optimalno in ne razmišljamo pozitivno, bomo prej ali slej zboleli, se slabo počutili in najbrž postali prekomerno težki, če ne bomo imeli drugačnega genskega zapisa. In obratno, če bomo lepo skrbeli za fit telo in nezdravo jedli ter negativno razmišljali, tudi na dolgi rok ne bo zadostovalo.

Z Body&Mind&Soul programi se naučimo prav tega, živeti v ravnovesju SVOJE življenje, saj le tako smo lahko zdravi in srečni.

Ustanoviteljica programov že več kot 10 let ni bila bolana, niti imela povišane temperature in pravi, da najde srečo prav v vsakem dnevu.

Si tole želiš tudi ti? Saj veš ne, da ni naključje, da si sedaj tole prebral... 

Body&Mind&Soul programi:

LifeSoul Coaching program, 6 mesečni online program, ki vam spremeni življenje na boljše

Body&Mind Fit, B&M Dance Fit, vadbeni programi, kjer je telovadba užitek in zabava

Aroma Joga je joga z uporabo eteričnih olj, ki dodatno poglobijo in podaljšajo učinke prakse joge

Individualen celostni tretma, Access Bars, Energijski Facelift, MTVSS vas popeljejo v stanje globoke relaksacije, kjer se po tretmaju v najslabšem primeru počutite sproščeni in umrjeni, kot po najboljši masaži, v najboljšem primeru pa dobite čisto novo življenje.

Dobrodošli tudi na certificiran tečaj za Access Bars praktika, kjer se lahko vsega tega naučite tudi sami.

 

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Body-Mind-Soul programi

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...