Čas za dušo - Urška Kovačič
energijske terapije

Čas za dušo, Urška Kovačič s.p.

Ihan, Na Ledinah 6
1230 Domžale

1 zahval     273 ogledov

ČIŠČENJE IN URAVNOVEŠANJE ČAKER

S čiščenjem čaker uravnovesimo naše energijske cente, ki so povezani z žlezami z notranjim izločanjem. Čakre uravnamo, jih očistimo, da so žarečih barv in enako velike. S tem poskrbimo za energetsko pretočnost celega telesa, kar posledično pomeni uravnavanje različnih vidikov našega življenja. Vsaka čakra je povezana z določenim delom telesa in tudi določenim vidikom našega življenja (odnosi, ljubezen, služba, …). Če katera od čaker ne deluje dobro, se to odraža tudi v našem življenju. Če te povezave prepoznamo, lahko vidimo vzrok za naše stanje in ga odstranimo...

REFLEKSOTERAPIJA

Pri refleksoterapiji se stimulirajo določene točke telesa, tako da se izvaja pritisk na refleksne točke, ki jih ima človek na stopalu, dlani ali ušesu in so mala ogledala našega celotnega telesa. S stimuliranjem teh točk se namreč poveča energijski pretok, ki se na stopalu pogosto odraža kot bolečina na pritisk.
Refleksoterapija pomaga pri odpravi težav:
• S hrbtenico
• Nespečnostjo
• Mišični napetosti
• Z zobmi, dlesnimi
• Zaprtjem
• Ponavljajočimi vnetji mehurja, ledvic, ledvičnimi kamni
• Astmo, bronhitisom
• Glavoboli
• Sklepi
• Notranji organi
• Zanositvijo
• Pogosti prehladi, viroze,...

ZVOČNA MASAŽA

Učinki zvočne masaže so zelo globoka sprostitev in prenova vseh ravni našega bitja, pomladitev na celični ravni, povečanje življenjske energije, ustvarjalne moči, optimizma. Zvočna masaža razgrajuje in odpravlja tujke iz telesa, izboljša pretok krvi in limfe, briše celični spomin starih travm in poškodb in lajša bolečine. Ima odlične učinke na prenovo lokomotornega sistema, tudi pri hudih poškodbah ter prenavlja tkiva. S predela na telesu kamor položimo posodo, se širijo vibracije zvoka po vsem telesu. Vsako celico zvok napolni in jo zavibrira z informacijo zdravja, harmonije, ravnovesja.

GONG KOPEL

Zvok gonga vibrira z energetskimi linijami telesa in jih uravnoteži. Sprošča se kundalini energija (speča energija v korenski čakri), in se vzpenja po osrednjem energetskem kanalu vzdolž hrbtenice. Zvok gonga omogoča globoko sprostitev theta in delta stanja, to je stanje globokega sna, popolne sprostitve in uskladitve leve in desne možganske polovice, kar omogoča zlitje človeka z njegovo višjo zavestjo. V tem stanju se dostopa do pravih odločitev, videnj, idej, obudi naše izvorne potenciale, nas spomni zakaj smo tukaj, čistijo se stari telesni zapisi preteklosti, prejšnjih reinkarnacij...

REIKI ALTERNATIVNO ZDRAVLJENJE

Je alternativna metoda zdravljenja s polaganjem rok na različne dele telesa. S pretokom življenjske vitalne energije se lahko doseže ravnovesje v vseh celicah telesa in ozdravljenje na vseh ravneh. Ta energija potuje iz rok terapevta na telo pacienta oz. na del telesa, kamor terapevt postavi dlani. Reiki pomaga pri uravnavanju bipolja (aure), sprošča energetske blokade, omogoča boljši pretok skozi energetske centre (čakre), odstranjuje strupe iz telesa, dviguje imunski sistem, pomaga ozaveščati in odpravljati negativne miselne ali čustvene vzorce.

REIKI ZA ŽIVALI

Tudi živali lahko zdravimo s pomočjo energije reikim saj se nanjo zelo dobro odzivajo. Med tretmajem se popolnoma umirijo, sprostijo in nagonsko dopustijo energiji, da jih ozdravi. Ker živali nimajo ega, zdravljenje poteka enostavno in hitro.

KRISTALNA ENERGIJSKA MASAŽA IN KRISTALOTERAPIJA

Pri kristalni energijski masaži terapevt z različnimi ročnimi kristali in gibi globinsko masira telo, vibracija kristala pa pri tem prodre globoko v naše telo. Glede na področje telesa, ki ga terapevt masira, uporablja različne oblike kristalov. Kristalna energijska masaža deluje tako na fizično delo s sproščanjem mišic, lajšanjem in odpravljanjem bolečin, kot tudi na energijsko telo z odstranjevanjem blokad, vzpostavljanjem ravnovesja itd. Z kristalnimi energijskimi masažami ne dosežemo samo kratkotrajnega olajšanja, temveč tudi dolgoročno in trajno odpravljanje težav.

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Čas za dušo, Urška Kovačič s.p.

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...