Center DayChi
osebno svetovanje in duhovno celjenje

Center DayChi - osebno svetovanje in duhovno celjenje

Parmova 53
1000 Ljubljana

0 zahval     525 ogledov

Tadeja Tabitha Bradaš se je duhovnega celjenja - Nondual Kabbalistic Healing - ulila pri mojstru Jasonu Shulmanu, s katerim po zaključenem 4 letnem študiju še vedno tesno sodeluje. Prevedla je eno njegovo knjigo v slovenski jezik. Knjiga nosi naslov Priročnik z navodili Kako živeti prebujeno življenje.

Individualno dela s strankami - osebno svetovanje, na delavnicah pa s skupinami, ki jih zanima osebna rast, razvoj in prebujenje v resnično življenje. S svojim delom in prisotnostjo ustvarja harmonijo zavesti, ki posamezniku odpira nove uvide v svojo lastno bit in tako pomaga pri premagovanju vsakodnevnih težav in spreminjanju omejujočih vzorcev, ki jih nosimo s seboj kot nepotrebno prtljago.

V letih svojega delovanja od leta 2007, ko je zaključila študij energijskega zdravljenja na šoli Barbara Brenna School of Healing je leta 2013 zaključila še Core Eneregtics usposabljanje (telesna psihoterapija) in že omenjeno Duhovno celjenje - Nondual Kabbalistic Healing. Skupaj s še drugimi tehnikami in pristopi, v katerih se je usposabljala ustvari toplino in sprejemajoč odnos z vsakim, ki vstopi skozi vrata Centra DayChi. S celostnim pristopom Tadeja ustvari mir in prostor, kjer se celjenje, ki je naša naravna danost, lahko zgodi.

Njeno delo spreminja posameznika v globine, kjer še vedno v vsakem od nas domuje naša čista duša, saj vas popelje v spoznanje najbolj intimnega odnosa vseh odnosov - odnosa do sebe. Duhovno celjenje je najgloblja oblika transformacije in zajema vse ostale nivoje, na katerih ste morda že delali ali pa še boste.

Dovolite si spoznati nekaj drugačnega.
Ne samo lepega, dobrohotnega in ljubečega,
ampak tudi celostnega.

Dovolite si začutiti HARMONIJO ZAVESTI.

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Center DayChi - osebno svetovanje in duhovno celjenje

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...