Dotik z energijo
energijska terapija, rebirthing

Nenad Bebić S. P.

6230 Postojna

Nenad Bebić

031897544

nenadbebic@gmail.com

1 zahval     708 ogledov

Človek ni samo fizično, je tudi energetsko bitje in čista zavest. Če želi popolno in kakovostno življenje je potrebno, da ozavesti vse nivoje svojega obstoja. Z razumevanjem sebe postaja sposoben razumeti druge, in uživati harmonične odnose in dobro fizično zdravje. Razumeti sebe v popolnosti, pomeni doživeti sebe zunaj okvirja telo-um. Pomeni razumeti igro življenjske energije, ki je gonilna sila vsakega organizma in razumeti svojo vlogo v tej igri.

Življenjska ali bioenergija je vseprisotna, ljubeča in dostopna vsem. Je inteligentna in prihaja iz neskončnega izvira. Prav ona je tista, ki vpliva na samoobnavljanje organizma, krepi imunski sistem in izboljša naše čustveno in fizično počutje.
Uporaba masažnih in energetskih tehnik se je izkazala učinkovita pri lajšanju ali odpravljanju bolečin hrbta, mišic, sklepov in drugih težav, v kombinaciji z energetskimi metodami so njeni učinki še bolj blagodejni.

Poseben pomen dajem načinom samopomoči, ki nam omogočajo, da obnovimo svojo življenjsko energijo in stopimo v globlji stik s seboj. Eden od teh je preporod, ali zavesno povezano dihanje, ki nam omogoča odpuščanje globoko potisnjenih travm in blokad. Tako se spodbuja spontan tok življenjske energije, ki nam omogoča bolj polno in zavestno življenje.

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Nenad Bebić S. P.

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...