Društvo Indigo
kvantne terapije, osebna rast, povezano dihanje, meditacije

Društvo Indigo, kvantne terapije, osebna rast, povezano dihanje, meditacije

Lamutova ulica 2
1000 Ljubljana

0 zahval     351 ogledov

KVANTNE METODE

Za kvantne metode je značilno :

-       delo s torzijskim poljem

-       usmerjanje fokusa

Že Nikola Tesla je ugotovil, da lahko torzijsko polje oz. skalarne valove ustvarja tudi človek in sicer najintenzivneje v stanju notranje praznine, saj se takrat z umom umakne iz 3D sveta. Takrat v naših možganih prevladuje frekvenca, kot je frekvenca Schumannovega valovanja; to je zemlji lastna frekvenca cca 8 Hz.Torzijsko polje samo po sebi ni ne pozitivno, ne negativno. Lahko pa ga usmerjamo z namero.

Delci, ki preskakujejo iz nemanifestiranega (4D hiperprostora oz. iz energije nične točke) v manifestirano – našo 3D realnost so fotoni. Ne gre za to, da iz praznine v 3D svet direktno prenašajo energijo. Ta se ustvarja ob trkih teh fotonov z različnimi subatomskimi delci, ki jih premaknejo v višje energijsko stanje, trenutek kasneje pa se takšni fotoni že vrnejo nazaj na 4D, ker niso dovolj stabilni, da bi ostali v naši 3D realnosti. Torzijsko polje predstavlja torej most med nemanifestirano (npr.: sem popolnoma zdrav…) in manifestirano realnostjo (v 3D realnosti sem bolan…).

Torzijsko polje človeku omogoča spremembe (iz neželenega v želeno stanje). Poleg zdravljenja je primeren za raznovrstne dejavnosti npr.: pri meditaciji, pri –med-po treningu, pred učenjem,…

Z usmerjanjem fokusa dajemo nečemu energijo. Potrjujemo torej tiso kar je. Primer: če je terapevtov fokus na bolnem pacientu, terapevt potrjuje tisto kar je – pacient z boleznijo. Za spremembo ( izboljšanje stanja oz. ozdravitev) mora terapevt usmeriti svoj fokus na energijo v pacientu.

 

 

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Društvo Indigo, kvantne terapije, osebna rast, povezano dihanje, meditacije

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...