Element Dobrega počutja
klasična in športna masaža

0 zahval     73 ogledov

Delo maserja je zame delo, ki ga z veseljem opravljam. Z veseljem se posvetim vsakemu telesu. Pri masaži si vzamem čas za telo ne gledam na uro. Poglobim se v telo in človeka. Vprašam po zdravju psihičnem in fizičnem stanju. Na osnovi odgovora se posvetim telesu.

 Vsako telo je edinstveno. Na zunaj smo si že podobni a vsak opravlja drugačen poklic, vsak nosi svojo težo in svojo držo (ne govorim o kilogramih). Vsak dan se ljudje srečujemo z različnimi stanji. Od vsakega posameznika je odvisno kako se odzove. Zato ima vsak določene težave s svojim telesom. Zavedam se, da je za telo potrebno poskrbeti. Zato tukaj pridem jaz, ki z veseljem pomagam vam in telesu, da pridete z umom in telesom v ravnovesje.

S klasično masažo Vam sprostim telo in mišice. Moja želja je, da se ljudje zbudijo in poskrbijo za sebe in svoje telo. Veliko lažje se bomo posvetili umu, če naše telo ne bo v stresu. Meditacija po masaži je podobna ponovnemu rojstvu. Tisti, ki ne poznajo meditacije je po masaži lažje sprejmejo in tako se začne nova pot in nova izbira, ki lahko prinese veliko spoznanja o tem kdo pravzaprav smo. Z rokami se posvetim  telesu, z umom se posvetim umu, ki je v telesu. Globoko v sebi se zavedam svojih sposobnosti. Če vidim, da ni druge poti zdravim telo z rokami. Resnično in zavedno prevzemam nase bolečino in pošiljam ljudem ljubezen, mir in zdravje.

Zato tudi imam ceno masaže tako nizko, ker želim ljudem pomagati, da se spoznajo svoj um in odkrijejo resnico v sebi. 

Cena masaže je 25€ ne gledam na uro in mi ni pomembno ali je to športna ali klaična masaža. Pomemben mi je učinek, ki ga z rokami naredim. 

Zato pridem tudi na dom, če je ljudem tako lažje in razlika v ceni je minimalna 10€.Opis sebe

Opis sebe

Zana
Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Element Dobrega počutja

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...