SORAJA
Duhovna Alkimija

SORAJA, Tina Dubrovnik s.p.

2000 Maribor

1 zahval     2459 ogledov

Pod vodstvom Tine Dubrovnik vam podjetje Soraja nudi različne metode spoznavanja samega sebe, doseganja energijskega ravnovesja, premagovanja čustvenih in zdravstvenih ovir in s tem boljšo kvaliteto življenja.

Nudimo: 

- EHT Energo Hidro terapija, individualno energijsko zdravljenje akutnih in kroničnih težav z informirano vodo, brez stranskih učinkov, primerna za vse starostne skupine.

- Tečaj meditacije za začetnike, vsebina ni vezana na šole ali religije. Namen je predstavitev meditacije na preprost in uporaben način, primeren za mladostnike, študente, poslovneže, upokojence, skratka za vse, ki si želijo delati na sebi in izboljšati kvaliteto svoje življenjske izkušnje.

- QHHT Hipno terapija z regresijo je celostno zdravljenje v hipnozi z pogledom v prejšnja življenja po metodi QHHT Dolores Cannon. S terapijo se odpravijo tako čustvene kot tudi fizične težave v le eni seansi. (Certifikat: QHHT Practitioner, Quantum Healing Hipnosys Academy, Arkansas, USA)

- Feng Shui svetovanja, vam pomagajo ustvariti življenjski ali poslovni prostor, ki vas energetsko podpre pri doseganju ciljev, boljših odnosov z bližnjimi, finančnega blagostanja in zdravja. (Certifikat: Certified Feng Shui Consultant, Mastery Academy of Chiense Metaphysics, Kuala Lumpur, Malaysia) 

- Poslikava s Kano, je naravni način poslikave telesa z 4.000 letno tradicijo dežel Azije, Bližnjega vzhoda in Afrike. Poslikava je začasna, izgine po 10-14 dneh in popolnoma varna, saj jo pripravljamo sami iz 100% naravnih sestavin. Kana ni le čudovit okras, tistemu ki jo nosi prinaša novo energijo, zaščito pred negativnimi vplivi in nas podpre pri manifestaciji želja.

Nduimo tudi:

- Vodene Meditacije

- Skupinske regresije

- Predavanja

- Tečaje meditacije za podjetja

- Individualne Antistresne terapije po meri

- Soraja stekleničke za energetsko zaščito (verižice, obeski)

 

Ko presežemo lastne strahove in ovire ter vzpostavimo stik s svojim bistvom, ugotovimo kdo v resnici smo. Takrat lahko dosegamo vse zadane cilje, lahko popolnoma spremenimo svoj svet in izboljšamo svojo življenjsko izkušnjo ter s tem tudi življenja vseh okoli nas!

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  SORAJA, Tina Dubrovnik s.p.

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...