Gregor Šikman
theta healing

2 zahval     1317 ogledov

Leto 2012 je bila velika prelomnica v mojem življenju. In to na dan, ko sem se udeležil začetnega seminarja Theta zdravljenja. Ta vikend sem se povezal s svojo dušo in ugotovil, kaj je moje poslanstvo ter kaj so moji darovi. Aktivirala se mi je tudi povezava z univerzumom in začel sem prejemati informacije oz resnice, navodila in božanske energije.
Moje življenje je dobilo popolnoma nov smisel, začel sem raziskovati energije, življenje odprle so se mi popolnoma nove in meni neznane dimenzije življenja, katerih se do takrat sploh nisem zavedal.
Končno sem spoznal kako funkcionira univerzum, kako se kreira naša realnost in kako lahko tudi sam vplivam na svojo življenje, pot ali usodo.

V vsem tem času do danes sem se udeležil več kot 100 različnih seminarjev oz izobraževanj, preučeval sem različne sisteme zdravljenja, čiščenja in manifestiranja.

Vsa ta znanja pa sem testiral tudi na sebi in pa koristil za pomoč že več kot 1000 osebam, ki so bile pri meni na osebnem srečanju ali na delavnici/seminarju, saj sem kmalu začutil tudi potrebo, da sem to znanje in informacije predajal tudi naprej in koristil za spremembo realnosti tudi pri drugih.
Vase in predvsem v znanje sem do danes investiral že več kot 30.000€ in ni mi žal niti enega centa. To je bogastvo, ki ti ga nihče ne more vzeti, to je v meni in s katerim lahko pomagam komurkoli, predvsem pa je neprecenljivo, ko lahko pomagaš svojemu otroku do boljšega počutja v vsakem trenutku in pa do boljšega življenja.

Vabim vse, ki se prav tako želijo boljše počutiti, predvsem pa začeti živeti svoje poslanstvo, predvsem pa se osvoboditi blokad, ki preprečujejo, da bi lahko zaživeli lahkotnejše življenje polno ljubezni, sreče, zdravja in obilja, da me pokličejo, da se dogovorimo za uvoden brezplačen posvet in vpogled v biopolje na daljavo ali osebno.
S tem vpogledom dobite informacije o blokadah v svojem telesu in tudi o vzrokih za realnost, ki jo trenutno živite.

Objem, Gregor

Nam želiš kaj sporočiti? 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
* Izbrisan
  komentiral 1 leto nazaj
Hvala

Pošlji sporočilo  |  Gregor Šikman

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...