Društvo za izboljšanje kvalitete življenja Transformacija
meditacije, readingi

transformacija

1000 Ljubljana

1 zahval     722 ogledov

Transformacija je proces, pri katerem neprijetni občutki (strah, jeza, žalost, itd.) ter z njimi povezani vzorci obnašanja (ljubosumje, obup, kolerični izpadi, itd.) priplavajo na površje ter se osvobodijo iz našega organizma  .

Proces razvija naše zavedanje in je primeren za današnji čas, ko se dviguje  kolektivna zavest.

Ker živimo v času, ko marsikdo svojih občutkov ne dojema, niti se jih ne zaveda, so moje sposobnosti še kako dobrodošle.

Posamezniku, ki želi narediti korak naprej v življenju, postati bolj kreativen in notranje bogat, pomagam z vpogledom v njegovo obnašanje ter dojemanje življenja.

Sem medij.  S pomočjo znanja in dostopa v višje vibracije, kjer dobim informacije, podpiram tiste, ki so na prehodu v novo dojemanje življenja. Tisti, katerih življenje je postalo težko na kateremkoli področju, izkazujejo veliko hvaležnost, saj ob podpori bistveno skrajšajo čas trpljenja.

Transformacija je koristna zato, ker pospeši naš razvoj in nam odpre oči.

Primerna je za premagovanje težje depresije ali hujših emotivnih nihanj zaradi nesrečne ljubezni. Ker se dojemanje življenja popolnoma preoblikuje, je koristna tudi za razvoj kreativne plati.

Vsak ima v življenju možnost izbire med borcem in cmero. Vsak ima priložnost za lepo življenje. Nikomur ni življenje zagodlo, s pravilnim razumevanjem lahko v njem uživamo in občutimo zadovoljstvo na vsakem koraku.

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...