Akademija za zdravilstvo
alternativno in šolsko zdravljenje

Akademija za zdravilstvo, Inštitut Bion d.o.o.

Stegne 21
1000 Ljubljana

0 zahval     377 ogledov

Komu je program Akademije za zdravilstvo namenjen:

  • Tistim, ki se želite usposobiti za samostojno zdravilsko delo
  • Zdravilcem, ki ste že dejavni na nekem področju zdravilstva in bi želeli svojo zdravilsko prakso obogatiti z novim znanjem in novimi izkušnjami ali pa ga legalizirati
  • Vsem, ki se želite pripraviti na državni izpit iz medicinskih znanj
  • Vedoželjnim, ki bi vas zanimal samo kateri izmed modulov ali predmetov. (Možna bo izbira samo določenega modula ali izbranega predmeta, ob zadostnem številu zainteresiranih.)

S svojim delom želimo pripomoči k dvigu kvalitete zdravilske stroke ter prispevati k gradnji mostu med t. i. alternativnim in akademskim zdravljenjem. Zato, da bi s tem največ pridobili prav zdravljenci, s potrebami in zagatami katerih se redno srečujemo pri svojem delu v Zdravilnem centru Medin.

Že obstoječe zdravilske šole ponujajo strokovno-specialno znanje in veščine, mi pa želimo to dopolniti in nadgraditi s temeljnimi in splošnimi zdravilskimi znanji in praksami, ki jih vsak zdravilec potrebuje, da dvigne kvaliteto svojega dela.

Program smo oblikovali tako, da usposobi zdravilca več nivojsko za to plemenito poslanstvo: teoretično in praktično; intelektualno in psihološko, energijsko in telesno ter tudi intuicijsko.

Program povezuje znanje – bogato, poglobljeno in praktično uporabno znanje za samostojno zdravilsko delo na več strokovnih smereh – različne učinkovite zdravilske prakse – in delo zdravilca na sebi. Obenem pri usposabljanju povezuje t. i. alternativno in šolsko zdravljenje, z namenom čim bolj kvalitetno in učinkovito pomagati zdravljencem.

 

Želimo prispevati k povezovanju in sodelovanju znotraj zdravilske stroke, zato smo na enem mestu povezali različne strokovne zdravilske prakse. K sodelovanju smo pritegnili predstavnike različnih specialno-strokovnih zdravilskih smeri, in sicer ajurvede, bioresonance, zeliščarstva, vibracijskega zdravljenja (infopatije, radionike) in morda se bo na to vabilo odzval še kdo.

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Akademija za zdravilstvo, Inštitut Bion d.o.o.

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...