Izven iluzije
holistične terapije, seanse, delavnice

Izven iluzije, holistične terapije, seanse, delavnice

Serkova ulica 9
1000 Ljubljana

1 zahval     502 ogledov

Če iščeš celostno podporo pri življenjskih spremembah in izzivih na duševnem ali fizičnem nivoju, ali pa te zanima napeto branje - potem bereš pravo stran! 

Nudim

1. Kambo seanse: Medicina Amazonije, ki omogoča naravno in močno detoksikacijo telesa, uma in duha. Za krepitev imunskega sistema, za sproščanje energijskih blokad, za psihofizično moč in jasen um, za pomoč telesu pri samozdravljenju.

2. Holistične terapije: Naslavlja osebo kot celostno bitje. Združuje 
svetovanje in coaching, terapevtski dotik in zvok, moč diha, delo z notranjim otrokom in metode prilagojene posameznikovim edinstvenim potrebam. Predvsem za medosebne odnose, 
duševne stiske, depresijo, anksioznost ali samoraziskovanje.

3. Delavnice Moč diha - Aktivacija notranjega Zdravilca: Preprosta, a zelo močna delavnica, ki posameznika leže, z zdravilnim zvokom in znotraj varnega okolja popelje v globoko pot transformacije. Je ena najbolj popolnih in naravnih metod za sproščanje čustvenih blokad, umiritev uma in krepitev telesa. 

---------------------------------------------

Kot svetovna popotnica od malega sem v amazonskem pragozdu prejela zananje od plemena Matses in postala Kambo praktikantka, facilitatorka dihalnih tehnik in holističnega zdravljenja. Ustvarjam varen prostor, kjer se mentalno, čustveno in fizično zdravje lahko manifestira.

Občasno tudi pišem! V oktobru 2021 je izšla resnična zgodba z naslovom Ujetnica pragozda. Knjiga, ki te brez dvoma ne bo pustila ravnodušnega. »Tako dobre knjige še nisem brala, pa sem jih kot slavistka že v prvem letniku prebrala malo morje«, mi je zaupala lektorica :)

Več na spletni strani Izven iluzije. 

 

 

 

 

 

 

 

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Izven iluzije, holistične terapije, seanse, delavnice

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...