Izvor svetlobe
vodene meditacije, energijske in angelske terapije, svetovanje

Izvor svetlobe, vodene meditacije, energijske terapije, angelske terapije, intuitivno svetovanje, energijske slike, tečaji za osebno in duhovno rast.

3000 Celje

12028 zahval     1423 ogledov

Sem energijska terapevtka s certifikatom mednarodnega Bion inštituta, certificirana trenerka za razvoj intuitivnih in psihičnih sposobnosti, intuitivna svetovalka, voditeljica meditacij, delavnic in tečajev za dvig zavesti, osebne in duhovne rasti.

Če si želite celostnega zdravljenja, notranje preobrazbe, ponovni stik s seboj, potem ste na pravem naslovu. Si želite spremembe na področju zdravja, financ, odnosov, osebnostne in duhovne rasti? Bi radi pridobili znanja, s katerimi bi si lahko spremenili življenje? Si želite povrniti moč, ljubezen do sebe, vaše dobro počutje in zaključiti dan z nasmehom na  obrazu? 

S terapijami vam pomagam, pri odstranjevanju zastojev, ki ovirajo energijski pretok. Povzroči jih obremenilen dogodek, misel ali boleč spomin. Ko se pretoki uravnotežijo omogočimo telesu, da se samo zdravi. Z notranjim videnjem ugotavljam ali imajo organi dovolj energije, ali so čakre odprte, ali opravljajo svojo funkcijo in če energija priteka iz duše ali je bila mogoče prekinjena pri svojem delovanju. Tako vam z odstranjevanjem zastojev povrnem ujete delčke vaše duše v celoto. Do čiščenja neravnotežij pride na zelo globokem nivoju. Med terapijo je zavest klienta prestavljena v čudovit svet notranje lepote in miru, kjer se zgodijo vse potrebne transformacije. Sam zdravilni proces poteka še en mesec po opravljeni terapiji.

S terapijo se tudi prečistijo in uravnotežijo vse čakre, energijske meridijane in energijsko polje. Vsaka čakra je namreč povezana z določenimi čustvenimi in miselnimi vzorci ter fizičnimi organi. Povrne se vam moč, spremenijo se vaši miselni in čustveni vzorci. Vsaka terapija je drugačna, ker temelji na potrebah klienta in energiji, ki prispeva k zdravljenju. Terapija je primerna za odrasle, otroke, nosečnice in dojenčke. 

Energijske terapije vam tudi pomagajo, da se osvobodite energij nižje kakovosti iz energetskega polja, za boljše počutje in omogočanju telesu, da se samo zdravi pa lahko izkoristite tudi druge terapije.

Na voljo sem za :

  • Energijske terapije
  • Angelska terapija
  • Zdravljenje živali
  • Energijsko čiščenje prostora,poslovnega prostora
  • Svetovanje
  • Energijske slike
  • Meditacije  

Vabim vas tudi, da se mi pridružite pri vodenih meditacijah. Z meditacijami si boste prebudili intuicijo. Prečistili, uravnotežili in aktivirali vse čakre. Aktivirali DNK in s tem prebudili sposobnosti, talente in potenciale. Aktivirali 8 čakro. Dostopali boste do polja neskončnih možnosti. Aktivirali božansko luč, ljubezen, modrost in svetlobno telo. Aktivirali sposobnost samoozdravitve. Vzpostavili boste povezavo z dušo, srcem, telesom, umom in duhom. Odkrili boste, kdo v resnici Ste. Preobrazili boste celični spomin oz. zapis. Transformirali boste vse energije, ki vam ne služijo več. Uravnotežili neskladja na vseh nivojih. Prinesli jasnost in ravnovesje na vseh področjih v svoje življenje. Odpravili vzroke vaših težav, si povrnili notranjo moč, ljubezen do sebe. Zavedali se boste svojega poslanstva, razumevanje sporočil, ki jih prejmemo iz višjih vibracij, razumevanja kozmične zavesti. Postali boste obilje in kreator svojega življenja.

Če se želite naročiti na energijske terapije oziroma imate dodatna vprašanja, obiščite našo spletno stran in nas kontaktirajte, če ne najdete odgovora.

Sporočila angelov in afirmacije

Sporočila angelov in afirmacije

15 inspiracij   12020 zahval
Nam želiš kaj sporočiti? 2
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Jure
  komentiral 9 mesec nazaj
Dobar Dan,
Ja sam Goran Tasić.
Voleo bih da sa Vama organizujem moje predavanje o razvoju ljudske aure.
Cilj mojih predavanja je iniciranje 7 formaciskih čakri i jačanje polja aure kroz razvoj aure.
Da bi se to postiglo treba poznavati faze u razvoju aure...
a meditaciske vežbe uskladile sa tim razvojem-To je najsigurniji način da dođe do razvoja aure!!!
Moja predavanja u Koper-u, Beogradu, Zagrebu, Belom Manastiru u Hrvatskoj kao i Novom Sadu su pokazala da ljudi iako se godinama bave meditacijom nemaju uspešno razvijenu auru- odnosno nisu aktivirali 7 formaciskih čakri... Zato pružimo ljudima da to nauče...

pogledajte poziv za moja predavanja u Koper Slovenija, Beograd Srbija i Zagreb Hrvatska.
Milan
  komentiral 1 leto nazaj
Hvala

Pošlji sporočilo  |  Izvor svetlobe, vodene meditacije, energijske terapije, angelske terapije, intuitivno svetovanje, energijske slike, tečaji za osebno in duhovno rast.

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...