Energijsko čiščenje prostora, poslovnega prostora, hiše

Ponudnik: Izvor svetlobe
Prispevek:55 EUR
Izvaja:Izvor svetlobe
Kontakt:041235448, zaklinakuzma@gmail.com (Žaklina Kuzma)
Kje:

688 ogledov

Tako kot naše telo ima tudi naš prostor energijsko življenje. V njem so namreč zbrane vse energije ljudi in dogodkov iz preteklosti in sedanjih dogodkov. Vse neizgovorjene misli, besede, čustva, prepričanja, vplivi iz okolja.

Vsa nejevoljnost in depresivnost je odraz starih energij, ki jo prejemamo nazaj. Če ste malo bolj občutljivi , ste zagotovo kdaj v življenju začutili določen naboj, ko ste vstopili v prostor, v katerem so se prepirali, ali začutili težo, kjer je nekdo dolgo časa žaloval ali je bil bolan.

Ta teža se lahko trajno nastani v prostoru in vam ne dovoli, da bi šli naprej v življenju.

Energijsko čiščenje poteka tako, da z notranjim videnjem najprej energijsko pregledam vaš prostor oz. poslovni prostor, stanovanje in potem se lotim čiščenja. Prečistim vsak kotiček, tla, stene, strop, vsak centimeter, vsak milimeter in vsak predmet v prostoru. Po čiščenju cel prostor napolnim s čisto zlato frekvenco, od stropa pa vse do tal, vsak predmet in kotiček, da se ne morejo več vrniti stare energije. Na koncu vam še prostor informiram na željen cilj. Naredim vam energijsko podporo, da boste pritegnili v življenje vse kar si želite.

 

PONUDNIK

Sem energijska terapevtka s certifikatom mednarodnega Bion inštituta, plesna terapevtka, certificirana trenerka za razvoj intuitivnih in psihičnih sposobnosti, voditeljica meditacije, Akademije za dvig zavesti (osebna in duhovna rast)

  |  www.izvorsvetlobe.eu

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...