Juicy Manifestations, tao obrazna joga, obrazna lifting masaža

Z vadbami mišic medeničnega dna do boljšega počutja!

piše: Lucija Tao
11. november 2020    562 ogledov

Temelj našega telesa in organizma so mišice medeničnega dna, ki dajejo stabilnost in zdravje našemu telesu. Močne mišice medeničnega dna poskrbijo, da so vsi organi na svojem mestu. Vse je povezano prek vezivnega tkiva. Mišice medeničnega dna so krožne mišice, ki stabilizirajo naše notranjo telo. Padec mišic povzroča spuščanje notranjih organov. Ko organi niso na svojem mestu, ne delujejo optimalno ter niso dobro prekrvavljeni, kar lahko povzroča vnetja in zdravstvene težave.

Če že imamo težave, kot so uhajanje urina (inkontinenca), pogosto uriniranje, boleče menstruacije, kakršnekoli težave s spolnimi organi in hormoni, je še toliko pomembnejše, da začnemo skrbeti zase in trenirati mišice medeničnega dna.

Ko želimo v telesu karkoli obnoviti ali pomladiti, je pomembno, da so najprej močni temelji, torej mišice medeničnega dna. Ko jih treniramo, prekrvavimo spolne organe. Tako se nam izboljšajo spolni hormoni in počutje. Tako za moške kot za ženske je pomembno, da treniramo mišice medeničnega dna, saj tako poskrbimo za zdravje spolnih organov. Moški, ki trenira in ima moč v mišicah medeničnega dna, ima tudi večji fokus, libido ter večjo vzdržljivost med spolnostjo.

Za ženske je najboljša vadba s kristalnim jajčkom, ki jo uporabljamo kot fizično utež za krepitev mišic medeničnega dna. Kristali so najbolj varni in kakovostni, tako energetsko kot njihov material. Ženskam slabijo mišice medeničnega dna zaradi porodov ter hormonskih sprememb skozi leta. S tem mišice gravitirajo in izgubljajo svoj tonus, kar privede do različnih težav.

Med pomembnejšimi pozitivnimi učinki vadbe s kristalnim jajčkom so:

  • krepitev vaginalnih mišic, mišic medeničnega dna in maternice,
  • hormonski učinki (povečujemo vlažnost in spolne hormone, več imamo spolnih hormonov, manj je stresnih),
  • pomlajevalni učinek,
  • povečanje užitka, libida, večja prekrvavljenost maternice in jajčnikov,       
  • ohlajanje segretega živčnega sistema,
  • preprečevanje odtekanja energije in razpršenosti,
  • odprava inkontinence in vnetij,
  • omilitev težav z menopavzo,
  • manj boleče menstruacije in PMS.
Kaj pa ti praviš? 2
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Vera repse
  komentiral 3 leto nazaj
Hvala
Irena
  komentiral 3 leto nazaj
Nalagam...