Ključne rešitve
Theta Healing® svetovanje, Theto v vsakdan, delavnice

Ključne rešitve, Theta Healing® svetovanje, vsakdan s Theto, delavnice

1360 Vrhnika

0 zahval     166 ogledov

Mož na rami
Najprej sva se s stranko pogovorili o njenih občutkih in od kod izvirajo. Nato sva se lotili dela. Med čiščenjem občutkov je potarnala, da jo zateguje v vratu. Pogledala sem v njeno energijsko polje in videla, da ji njen partner dobesedno čepi na vratu. Spravljala sem ga stran, a ni šel preveč rad. Ko je bilo z vratom že bolje, jo je začela boleti leva rama. Kmalu sva ugotovili zakaj. S precej napora sem ga spravila tudi od tam, ukazala uravnavanje njenih čaker ter čiščenje avre, naredili sva še vračanje delcev duše in čiščenje eteričnih vezi. Zaščitili sva njen osebni prostor in po končanem delu je bil njen vrat “kot nov”.

 

 

 

Sva Jasna in Polona, certificirani Theta Healing® svetovalki. ThetaHealing® nama je povsem spremenil življenje, ga zasukal v drugo smer. Ugotovili sva, da se nam po delu sprosti energija, ki je zastajala, da ovir na poti ni več in na tistem področju življenje steče bolj lahkotno.  Skupaj imava več let intenzivnih izkušenj dela s to metodo, kjer sva najprej pomagali sami sebi in svojim najbližjim – prijateljem in družinskim članom. Kasneje tudi vsem drugim, ki si želijo sprememb. Zavedava se, da osebna rast ni vedno lahka, je pa nagrajujoča in prinaša edini resnični smisel življenja. S tem nam daje možnost biti v svoji moči, delati to, za kar smo poklicani ter izpolniti naše cilje in želje. 
Občasno združiva najine sile in tako učinkovito doprineseva k rešitvi problema.

Za koga je Theta Healing®?

Theta Healing® namenjen tistim, ki so se pripravljeni zazreti vase, pogledati tudi tisto, kar boli in sprejeti popolno odgovornost za svoje življenje. Potrebna je določena mera samorefleksije, iskrenosti in poguma. Delo nam prinese olajšanje, osvoboditev, večjo jasnost. Predvsem pa nam omogoča globlje razumevanje svojega življenja ter dediščine, ki smo jo prejeli od staršev, boljše fizično zdravje, bolj zavestno delovanje, boljše odnose ter notranji mir… Z vsem tem postanemo vodje svojega življenja, ne več žrtev usode, sistema, razmer.

Svetovanja in vpogledi

Vpogledi so kratki in intenzivni in nam omogočajo poglobiti se v energijsko telo ter ugotoviti povezave. Primarno ni namenjen reševanju, ampak osvetlitvi podzavestnih povezav. Meniva, da je včasih že osvetlitev problema dovolj, da se doseže neke vrste rešitev.

  • Pogovor z Višjim jazom (Jasna) - sporočilo tistega dela vas, ki ga v hrupu in naglici vsakdanjika pogosto preslišite
  • Hitri vpogled (Polona) – glede na težavo izpostavimo podzavestne povezave, omejujoča prepričanja ter predlagamo občutke, ki bi nam v momentu pomagali

S svetovanji pa lahko rešimo težave in omejujoča prepričanja tako, da osvetlimo vzrok, ugotovimo, kdaj se je težava prvič pojavila. Razrešimo ga s tem, da poiščemo lekcijo ter naložimo občutke, ki nam pomagajo v prihodnosti. Svetovanja so normalno dolga med 1,5 in 2h. Na voljo so tudi ugodnejši paketi po 5 srečanj.

V kolikor pa bi želeli bolj globoko transformacijo (ob velikih življenjskih dogodkih ter recimo burnoutu) pa priporočava paketa »Celostne podpore« ter »Intenzivni preboj«.

Natančnejši opis je na najini spletni strani, seveda pa z veseljem odgovoriva na vsa vaša vprašanja.

Pričevanja o delu z nama

Odziv po terapiji: Zdaj se počutim dosti bolj mirno in pomirjeno, tudi bolj celo, lažjo. Hvala, da si mi pomagala spustiti del tega, kar me je težilo in mi povzročalo stisko in bolečine. Hvala za vse, kar sva danes počistili in da sva razbremenili moje telo in tudi um. (Mojca)

Delo z Jasno in Polono je zelo poglobljeno. Obe znata poslušati in slišati svojo stranko. V trenutku, ko začutita problem, sta že v “flow-u”. Mojo situacijo sta rešili v treh obiskih. Rezultati so se pokazali že naslednjih dveh dne. Hvala obema za tako pozitivno izkušnjo. (Lucija)

Sporočam vama, da mi je uspelo narediti CPP. Neizmerno sem vama s Polono hvaležna za vso pomoč. Super sta! Ta situacija mi je veliko dala. Ves trud se mi je poplačal. Veseli me, da smo se našle in mi je uspelo spremeniti toliko stvari z vajino pomočjo. Res neverjeten občutek. Zdaj grem novim zmagam naproti. (Daniela)

Jasna in Polona sta mi brezkompromisno in z vsem srcem pristopili na pomoč in mi dali podporo v času, ko sem to najbolj potrebovala. A kako zelo sem to potrebovala, se nisem zavedala, dokler nismo začele z terapijami. Njuno poglobljeno delo mi je začelo razkrivati tančice očem nevidnega in mi začelo vračati osebno moč in me dobesedno postavilo v življenje, v sebe, v tukaj in sedaj! Ker se delo na sebi nikoli ne konča, sem ravno zaradi njune podpore pripravljena kopati še globlje v svoje plasti z namero, da postanem najboljša verzija same sebe, zase in za druge! (Tina)

Projekt »Theto v vsakdan«

Zavedava se, da sčasoma postane nenehno poglabljanje v svoje težave lahko neprijetno. Theta Healing® pa je več kot to. Kakor zna zelo učinkovito reševati probleme, pa nam pomaga tudi pri ustvarjanju našega vsakdana. Lahko si pomagamo, če se nam ne da pospravljati stanovanja, če nas domača žival ne uboga, če bi se radi izognili gneči na cesti ali če ne vemo, kaj sorodniku ali prijatelju podariti za rojstni dan.

V ta namen sva se odločili za projekt »Theto v vsakdan«, kjer vama bomo predstavili, kako metoda podpira kreacijo našega življenja. Za začetek sva posneli meditacijo, kako priti v theta stanje ter razložili, kako si naložiti občutke. Skozi zapise na najini spletni strani pa vam bova razložili vse nadaljnje korake (npr. kako manifestirati).

Novičnik

Vabljeni ste, da se vključite v novičnik, kjer dvakrat na mesec deliva zgodbe, spoznanja ter občutke, ki vam bodo pomagali priti skozi te intenzivne čase. Prav tako bodo tam objavljene novosti iz zgoraj omenjenega projekta ter pa tudi akcije in ugodnosti.

 

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Ključne rešitve, Theta Healing® svetovanje, vsakdan s Theto, delavnice

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...