Magdalena Jankovec
intuitivna zdravilka, ThetaHealing, angeli, tarot, refleksologija, regresoterapija

Magdalena Jankovec, poslovno in osebno svetovanje s.p.

Dobovlje 6
1230 Domžale

4 zahval     1825 ogledov

Magdalena Jankovec je strokovnjakinja na področju energetskega delovanja in ezoterika je del njenega življenja že več kot 30 let. Je intuitivna zdravilka, izvrstna učiteljica ThetaHealinga, učiteljica angelskih delavnic, izvajalka Tarota, maserka tui-na masaže in refleksologije, regresoterapevtka in še kaj. Ima neprecenljiv dar, uvid v biopolje človeka in zazna, katera pot je prava za rešitev težave ali bolezni.

Njena mentorica je bila dr. Christine Page, ki je Magdaleno vzpodbujala na njeni poti po globljem znanju in napredku. Izobraževala se je tudi pri različnih tujih specialistih za področja človekove duševnosti.

Poznana je preko mej Slovenije, saj je njeno delo predvsem zelo profesionalno in polno topline. Rezultati so takojšnji. Sama pravi, da če bi moral nekdo k njej vedno znova prihajati, bi to torej pomenilo, da ona ni dober terapevt. Po vseh teh letih pa je Magdalena razvila tudi svojo tehniko zdravljenja.

Sodelovala je tudi interaktivnih oddajah, kjer so se ljudje imeli možnost posvetovati z izkušenimi poznavalci astrologije, numerologije, jasnovidci itd. za različna področja njihovega življenja. Gostovala je v oddaji Kosmika TV na programu Planet TV in TV Golica, sodelovala je pa tudi v oddaji Astro TV na programu Kanala A.

Vodi delavnice, kjer slušatelje s svojim znanjem in karizmatičnem pristopom preprosto očara. Z začudenjem odkrivajo, še dolgo po koncu treninga, svoje skrite potenciale in moči za katere preprosto niso vedeli, da jih imajo.

Nam želiš kaj sporočiti? 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Helena
  komentiral 3 leto nazaj
hvala

Pošlji sporočilo  |  Magdalena Jankovec, poslovno in osebno svetovanje s.p.

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...