Maja Bratuž in društvo ONKRAJ UTVAR
center za osebno rast in povezovanje

3 zahval     1279 ogledov

ONKRAJ UTVAR je način celostne obravnave ali zdravljenja, svetovanja v težavah in pri odločitvah, samoraziskovanja in spoznavanja, korenite notranje preobrazbe, opolnomočenja in razcveta, podpore pri umiranju in žalovanju. Opira se na različne, tudi starodavne zdravilne tehnike in svetovne tradicije (starokeltsko, tibetansko, šamansko, staroslovansko...). Izkusite lahko njegov izjemni potencial in zaživite življenje drugače...polno, radostno, pogumno, z žarom, strastjo in ljubeznijo, dejavno prisotni in vključeni.

MAJA BRATUŽ, izvajalka večine srečanj je prof. angl. in nem. jezika in življenje posveča osebnemu razvoju. Preko tesne povezave z naravo krepi stik z modrostjo prednikov. V preteklosti je veliko izkustveno raziskovala človeški um in psiho, različne duhovne tradicije in zdravilne tehnike, dokler je naravni tok ni pripeljal v prostor onkraj omejitev, ločenosti, tehnik...onkraj utvar, kjer smo lahko to kar smo, ljubeče povezani s seboj, z ostalimi bitji, s planetom, odprti univerzalni inteligenci. Maja je uspešno zaključila šamanski trening program Kolibrijeva pot zdravljenja, trening jedrne celične preobrazbe Solas Dia, seminar Ponovne Povezave, več desetdnevnih in mesečni umik v budističnih samostanih v Indiji in Nepalu in druga učenja in tečaje, ki so glavni vir znanja, vedenja in veščin, ki jih uporabljamo pri delu Onkraj utvar. Z veseljem delimo izkušnje z ljudmi, jih vodimo in podpiramo skozi spreminjanje in razširjanje zavesti do čustvenega in duhovnega blagostanja.

ONKRAJ UTVAR organizira individualna srečanja, skupinske delavnice in meditacije ter druženja in ekskurzije z namenom povezovanja in osebnega razvoja.

Več na spletni strani www.majabratuz.com

 

Nam želiš kaj sporočiti? 2
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Maja
  komentiral 1 leto nazaj
Seveda, Ljubica. V kraju je mogoče prenočiti za vavčer, tudi zajtrk je po navadi vključen. Za kosilo prinesemo kaj s seboj ali si pripravimo kaj preprostega v Starem vaškem jedru, kjer bo tudi delavnica. Prosim, napišite mi email ali pokličite po telefonu, da se pomeniva o vsem, kar vas morda še zanima. Prisrčno vabljeni!
Ljubicalazar
  komentiral 1 leto nazaj
Me prav všeč tale ponudba delavnic v Breginj in me zanima kako je z prenočitvijo in prehrano, ker sem iz Kozine. Ali se da v vaši bližini porabit bone vavčer

Pošlji sporočilo  |  društvo ONKRAJ UTVAR

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...