Milena Špindler
Coachinja, voditeljica meditacij, angelska in NLP terapevtka

1 zahval     605 ogledov

Moja naloga je, da te navdihnem za spremembo, te podprem in peljem ( mentalno, čustveno in energetsko) v razreševanje prepričanj in vzorcev, ki stojijo med tabo in tvojimi sanjami ter te naučim, kako doseči le-te kljub notranjemu uporu.

Svoje poslanstvo opravljam, čez individualna mentorstva, delavnice, skupinske meditacije in individualne meditacije. Predana sem notranji preobrazbi. Vem, da ti lahko pomagam pri transformaciji, kajti tudi sama sem naredila transformacijo telesa, prepričanj o sebi, odnosa do sebe in trenutno delam transformacijo posla. Vem, koliko notranjega upora se pojavi in vem tudi, kako ga premagati. Trajna sprememba je tista, ki jo narediš od znotraj na ven. 

Moje tri strasti so: raziskovanje, potovanje in učenje. Navdušena sem nad raziskovanjem globin notranjega oceana v sebi in drugih. Ravno tako kot obožujem odkrivanje novih kultur in prelepih krajev. 

Večkrat sem začela na novo, za sabo imam tri selitve, med drugim sem štiri leta živela v Španiji in pol leta v Arizoni. Postavljanje na svoje noge, vedno znova, je ena od mojih vrlin. Sem tudi mama in po novem imamo še kužka. Obožujem potovanja, bodisi tista po krajih bodisi tista navznoter. In kako uživam, kadar plešem, se vrtim in se izražam s telesom...

Piši, pokliči, kontaktiraj, da ugotoviva, kako ti lahko pomagam.

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Milena Špindler

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...