Društvo moč diha
delavnice ledenega potopa

0 zahval     49 ogledov

Društvo Moč diha je nastalo v želji pomagati ljudem, da najdejo svojo pravo pot v življenju in izboljšati kvaliteto le te.

Tako so se v letu 2018 rodile prve delavnice ledenega potopa, kjer ljudem predstavimo način, kako na naraven način premagati stres in se ponovno povezati s seboj, skozi dihalne vaje in izpostavljenost mrazu. Najboljše rezultate dosegamo v kombinaciji s individualnim kvantnim terapevtskim pristopom, ki je prilagojen vsakemu posamezniku posebej.  

Naša vizija je, razviti holistični center za izboljšanje psihofizičnega stanja ljudi in dvig osebne rasti posameznika.

Jana Soban

Že od malih nog so me vlekle skrivnostne sile in vse kar je nevidno, mistično in okultno. Verjetno sem se prav zato dolga leta iskala, pri tem pa preizkušala in raziskovala različne tehnike in metode za zdrav način življenja in osebno rast. Moja velika ljubezen je namakanje v ledenih jezerih, rekah in slapovih, kjer na naraven način poskrbim in ohranjam svoj imunski sistem, prav tako pa s tem poskrbim za svoje psihofizično stanje.

Mraz je lahko velik učitelj v posameznikovem življenju, če ga le ta spoštuje in se mu pametno predaja. Ta ljubezen me je peljala vse do Nizozemske, kjer sem svoje znanje poglobila pri ustanovitelju same tehnike Wim Hofu.

Svoje znanje sem sprva nabirala v šoli za bioterapevte, ki jo vodi Zdenko Domančič, kasneje sem se najbolj našla pod mentorstvom Tadeja Pretnerja, sprva v njegovi šoli osebne rasti, kasneje pa tudi na njegovem programu Equilibrium, kjer sem razširila in poglobila svoje znanje o kvantnih metodah samorazvoja ter terapevtskih pristopov.

Žiga Kovač

Sem velik ljubitelj živali, še posebej blizu so mi psi. Prav tako sem velik oboževalec in ljubitelj kopanja v ledenih vodah, blizu so mi tudi različne vrste meditacij, katere sam redno izvajam, ter različni kvantni pristopi terapevtskega dela. Svoje znanje sem nabiral na izobraževanju pri Wim Hofu, obiskoval šolo za bioterapevte pri Marjanu Ogorevcu, šolo za osebno rast Tadeja Pretnerja ter energetsko medicino.

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Društvo moč diha

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...