Nandika
homeopatsko informirani naravni pripravki

1 zahval     1756 ogledov
  • Za dober, učinkovit in delujoč pripravek je pomemben oseben, individualni odnos in pristop do zdravilnih rastlin in hrane. Resnice se ne da opisati, lahko pa se jo občuti.
  • Pri izdelavi pripravka si od rastline in hrane sposodimo, ter v ekstrakt prenesemo, polni potencial zdravilne učinkovine.
  • Klima, letni časi, geografsko okolje in geo-fizični vplivi od same rastline zahtevajo, da se odziva in proizvaja različne kombinacije učinkovin, z namero preživetja v različnih okoljih.
  • S pomočjo tradicije in odprtosti do znanja , ki prehaja iz roda v rod, vemo KDAJ, KAKO, KJE, na KAKŠEN način in ob KAKŠNEM vremenu pobrati in uporabiti rastlino in hrano, oz. učinkovino v njej.
  • Pripravke dodatno homeopatsko informiramo z informacijo čiste Zavesti.

Z homeopatskim informiranjem preko meditacij, molitev in starodavnih izpetih manter postanejo učinkovine v pripravkih inteligentne. Vplivajo na učinkovitost vezave celičnih receptorjev, zapirajo dostop mikrobom ali delujejo kot vabe, da se mikrobi priključijo nanje in ne na celice, ter se nato brez škode odplavijo iz telesa.

Zaradi zlorabe sintetičnih zdravil, antibiotikov in tudi same dolgotrajne evolucije pa so virusi in bakterije razvili zmožnost priključevanja na celične receptorje, prodiranja v celice in nato vključevanja celic v njihov, uničevalni krog razmnoževanja.

Delovanje celic v veliki meri uravnavajo receptorji na površju celic, ki delujejo kot popolnoma urejena pristajališča, kjer pristajajo molekule in druge celice, njihovo medsebojno biokemijsko učinkovanje pa je odvisno od natančnosti stika, od tega kako se medsebojno sprimejo in kako natančno opravljajo svojo nalogo- podobno kot le določen ključ odpre vhodna vrata ali le točno vtipkano geslo odpre dostop do novega programa v računalniku.

Tradicionalne medicine učijo, da je vsak organ povezan z določeno hrano, letnim časom, trajanjem uživanja in tudi uro dneva, ko učinkovina v hrani na določen organ deluje najbolje.Hrana, ki jo zaužijemo, ima ogromen vpliv na naše počutje, saj lahko organom dovaja ali odvzema energijo, učinkovine v hrani pa informirajo receptorje na površju celic, katere procese naj sprožijo, sprejmejo, izboljšajo, pa tudi upočasnijo ali zaustavijo.

Nešteto molekulskih in celičnih reakcij je odvisno od obstoja in učinkovitosti delovanja receptorjev, ki s tem določajo tudi vaše zdravje.

Od stanja našega telesa, je odvisno kateri receptorji so pripravljeni na vezavo, kako natančno bo učinkovina opravila svoje delo in kakšna bo reakcija, ki s tem določa zdravje in počutje.

Naše telo je že v osnovi zgrajeno in ustvarjeno tako, da vzame tisto, kar potrebuje, kar se nato s pridom uporablja v zdravilne, kozmetične in druge namene.

Številna najbolj razširjena zdravila imajo izvor v rastlinah. Znanstveniki raziskujejo, kako v ljudskem zdravilstvu uporabljajo določeno zdravilno rastlin in ko se pojavi kaj uporabnega, skušajo določiti in izolirati učinkovite snovi. Včasih kar prekopirajo molekulsko strukturo in izdelajo umetno različico čiste snovi, ki jo potem v koncentriranih izdelkih prodajajo kot zdravilo.

Tendenca, da bi med hrano in zdravili potegnili jasno ločnico, je bila kratkotrajna. Nova znanstvena smer spet postavlja hrano na pomembno mesto v medicini in dopušča možnosti, da se nepopolno znanstveno poznavanje posameznih hranil združi z nauki, ki izhajajo iz zgodovinskih izkušenj z hrano.

Odkrivajo se sestavine hrane, ki so drugačne od hranil in večinoma nimajo nobene hranilne vrednosti in so prisotne v neskončno majhnih količinah. Nižje prehranske sestavine so sicer fiziološko močne, vendar zaradi njihovega pomanjkanja ne bi kar umrli. Toda te skrivnostne prehranske sestavine pa komaj opazno in temeljito vplivajo na fiziološke mehanizme, ki so ključ za daljše življenje in trdno zdravje. Nekatere tudi zdravijo bolezni, predvsem pa preprečujejo dolgo in vztrajno propadanje telesnih tkiv, ki se lahko iztečejo v kronične bolezni (rak, bolezni srca, sladkorna bolezen, nevrološke bolezni, avto imune bolezni in bolezni prebavil. Delujejo torej dolgoročno, proti akumuliranim poškodbam celic, ki se kažejo kot bolezen.

Naše razmišljanje lahko poimenujete na kakršenkoli način. Resnice se ne da opisati, lahko pa se jo občuti in dokaže z medicinskimi izvidi pred in po uporabi. Hrana je zdravilo, ki ga jemljemo vsak dan, zato neprenehoma ugotavljamo njene farmakološke značilnosti in jih usmerjamo glede na potrebe in koristi vsakega posameznika.

Ljubite Svoje zdravje!

Vaša Nandika

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Nandika Gmbh

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...